Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
Nyitottam egy chatet, ahol leírtam mi történt, mire azt válaszolták, hogy a nyilvántartásuk szerint nincs is ilyen fiók!
"As per our records, there is no IDrive account associated with above email address"Erre megkérdeztem, akkor hogy vonhattak le 30 dollárt? Akkor kérte, hogy küldjek egy képernyőképet a tranzakcióról, amit meg is tettem.
Végül azt mondta, hogy létrehoz egy ticketet ezügyben, és továbbítja a számlázási csoportnak, akik mihamarabb megkeresnek majd ezzel kapcsolatban email-ben.
Másnap meg is jött az email erről, hogy meg fogják vizsgálni, most erre várok.Addig is a virtuális Skrill kártyámat megszüntettem, nehogy újra levonjanak róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- elado Deepcool Mystique 240 2027 még garis
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest