Hirdetés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Járókeret
senior tag
Sziasztok!
Nemtudom,hogy jó helyen járok-e, de segítséget szeretnék kérni. FULL hozzá nem értő vagyok, szóval bocs ha hülyeséget kérdezek.
A cél: Ne kelljen semmit PC-n tárolni, viszont bármilyen eszközről el lehessen érni az adatot. Értek ez alatt képeket, doksikat. Vállalkozói adatokról van szó, szóval mindent egy helyen szeretnék kezelni.
Ez valahogy megoldható ? A tárhely szerintem nem több mint 500 giga.
Előre is köszi.
-
Járókeret
senior tag
válasz
Járókeret
üzenetére
hát találtam egy megoldást, de ez irtó ciki, ha csak így működik:
nem elég letörölni mindenhonnan a telefonról a kép helyét (dropbox mappa, a kép "részletek"-nél kidobja,hogy hol található), hanem le is kell választani a készüléket a dropbox profilból, majd ismét vissza és akkor eltűnik.nem tudom,hogy ez e a szakszerű eljárás, de ez nagyon gáz.
-
Járókeret
senior tag
sziasztok!
keresgéltem de nem találtam választ. telefonomon dropbox-val megosztottam képeket. a dropbox oldaláról már töröltem őket,de a telefonba még mindig benne vannak és sehogy se tudom eltüntetni őket. tudnátok ebben segíteni ?
köszi
galaxy ace 3
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest