- iPhone topik
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolkaDb
aktív tag
válasz
MaCS_70 #5924 üzenetére
Én arra tippelek, mert a google driveval csak képeket akart szinkronizálni és aznap telepitette mikor ez történt. Annak fényében irom, hogy érthető legyen a prnscrn. Ezt kaptam tőle, ezért gondolom hogy a onedrive szinkron megvolt. Esetleg más, ami nem jött le nekem a screenből?
*A gyorselérésből nyitna meg a "de-gazdaságinformatika" mappát, ami alapjáraton az asztalon helyezkedett el.
Plusz itt elvileg nem is lépett ki a onedrive fiókból, csak telepitette a Gdriveot. Azt sem teljesen értettem, hogyan lehetséges vagy mi történt.Valahogy úgy érzem ilyen visszaállitó programok nem lesznek 100%-osak, deha valakinek van ezel kapcsolatban ötlete szivesen fogadom! Illetve tüzetesebben megnézem az internet adta lehetőségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest