Új hozzászólás Aktív témák
-
rolkaDb
aktív tag
válasz
MaCS_70 #5924 üzenetére
Én arra tippelek, mert a google driveval csak képeket akart szinkronizálni és aznap telepitette mikor ez történt. Annak fényében irom, hogy érthető legyen a prnscrn. Ezt kaptam tőle, ezért gondolom hogy a onedrive szinkron megvolt. Esetleg más, ami nem jött le nekem a screenből?
*A gyorselérésből nyitna meg a "de-gazdaságinformatika" mappát, ami alapjáraton az asztalon helyezkedett el.
Plusz itt elvileg nem is lépett ki a onedrive fiókból, csak telepitette a Gdriveot. Azt sem teljesen értettem, hogyan lehetséges vagy mi történt.Valahogy úgy érzem ilyen visszaállitó programok nem lesznek 100%-osak, deha valakinek van ezel kapcsolatban ötlete szivesen fogadom! Illetve tüzetesebben megnézem az internet adta lehetőségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest