- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, most van az, hogy nézek ki bután a fejemből, és nem értem a világot...
Ti milyen magyarázatot tudtok az alábbiakra?
Szombaton szépen kikapcsoltam az itthoni asztali PC-met, és családilag vidékre utaztam. A gép áram alatt maradt, de "shutdown.exe /s /t 0" paranccsal kapcsoltam ki. A kikapcsoláskor a GoggleDrive rajta teljes szinkronban volt.
Vidéken vasárnap egy másik PC-vel ismét csatlakoztam a GDrive-hoz, megvártam a szinkronizálást, pár napi frissítésű fájlba beleírtam, és ezek után láttam, hogy a fájlok utolsó frissítései nem az előző napiak, hanem az adott gépen utoljára mentett állapot szerint egy hetesek, tehát én tehát egy régi állapotot írtam felül, amit a GD szépen vissza is szinkronizált, tehát a hét közben itthon eszközölt módosításokelvesztek.
Sebaj, gondoltam, és amikor hazaértem, bekapcsolás előtt kihúztam a netkábelt, tehát elvben a szombati kikapcsoláskori állapot kellett volna, hogy fogadjon. Ehhez képest a GD helyi mappájában már a vasárnapi állapot volt ott, tehát a gép, ami vasárnap már régen ki volt kapcsolva, valahogy mégis frissítette magát a vasárnapi változásokra -- de hogy a fenébe'???
És még nincs vége, bár a továbbiak már nem annyira misztikusak, mint inkább egy régen megszokott működési zavar jelentkezett újra.
Bekapcsoltam ugyanis a notebookot, ami az elmúlt napokban konkrétan áramtalanítva is volt, és az még valóban a szombati állapotot őrizte. Gyorsan le is mentettem az egész könyvtárat, hogy aztán lássam, mik a különbségek szinkronizálás után. Amikor újra csatlakoztattam a nethez, viszont nem csak a kb. 5 megváltozott fájlt töltötte le, hanem törölte a több tízezer fájlomat, és éppen az egészet újra tölti le a Google-tól.A kérdésem az, hogy arra van-e ötletetek, hogy egy kikapcsolt gép mégis hogyan tartalmazhat a kikapcsolása tartama alatt történt módosításokat.
Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A harcokra fókuszál a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 új előzetese
- Elemlámpa, zseblámpa
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Spotify
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Exkluzív órák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő