- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hitman
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos nem emlékszem már, hogy januárban éltem -e a onedrive tárterület megtartása M$ "lehetőségel"...Most így néz ki a tárterület profilom:
A kérdésem, hogy a hűség bónusz mit takar? (ez volt a megerősítésem?) Esetemben akkor 2016.07.28 után 15 GB tárterületem marad, vagy 5 GB?
A "hűség bónusznak" van lejárati dátuma (?) vagy lehet majd az is egyszer elkopikSzerk:
Még néhai skydrive korától használtam a Microsoft cloud szolgáltatását, hatalmas csalódás, hogy minden usert egységesen büntetnek notórius felhsználók miatt. Sokkal "emberibb" lett volna, ha a kirívó esetekkel foglalkoznak, illetve nem osztogatnak promócióban 100 Gb-okat. Átgondolatlan és felelőtlen volt a M$, és ennek a levét most olyan felhsználók is isszák, akik jóhiszeműen használták a szolgáltatást.
Ez többek között az ingyenes dolgok buktatója...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest