Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ferfiu

tag

válasz Narasim #4 üzenetére

Nem is kell rákattintani.
    A Google tudja, hogy megmutatta neked a reklámot. Befutnak hozzá az infók, hogy másnap a MasterCard kártyádon történt egy terhelés és megvetted azt a terméket. Máris sikeresnek könyvelhető el a hirdetés - kattintás nélkül is. :)

Amikor még volt TV előfizetésem, rendszeresen kapcsoltam el a reklámoknál, mert nem érdekelt a többnyire hitelszolgáltatás/sörreklám/akármi bemutatása. De édesszájú vagyok, és amikor bejött egy új csoki bemutatója, akkor örültem, hogy tudom, hogy ilyen is létezik.
    Én is szívesebben néznék reklámok helyett érdekes tényeket 1 percben. De sajnos azért nem fizet senki műsoridőt / bannerhelyet. :(

#5 Victoryus94
    Teljesen egyetértek veled.

#7 NandoXXL
    Hát igen, a gennyedző hereherpeszre ezért csak inkognitó módban keresek rá, mert nem szeretném befolyásolni a rám szabott algoritmust. Ahogy Victoryus94 is írta, vannak adatok, amiket nem etikus tárolni sem és felhasználni sem.
    De szerintem neked is az átverős csodákkal van bajod, nem azzal, hogy ha van megoldás egy problémára, arról tájékoztatni szeretnék az illetőt.

De hogy visszakanyarodjak az eredeti topikhoz, szerintem a süti csak egy eszköz. Ha meg is szűnne, akkor is találnának ki alternatívákat (pl. telefonon keresztül lehallgatni majd célzott hirdetést dobálni süti nélkül is lehet), és a probléma gyökerével nem foglalkozik a Google, sőt... :(

Új hozzászólás Aktív témák