- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem is kell rákattintani.
A Google tudja, hogy megmutatta neked a reklámot. Befutnak hozzá az infók, hogy másnap a MasterCard kártyádon történt egy terhelés és megvetted azt a terméket. Máris sikeresnek könyvelhető el a hirdetés - kattintás nélkül is.Amikor még volt TV előfizetésem, rendszeresen kapcsoltam el a reklámoknál, mert nem érdekelt a többnyire hitelszolgáltatás/sörreklám/akármi bemutatása. De édesszájú vagyok, és amikor bejött egy új csoki bemutatója, akkor örültem, hogy tudom, hogy ilyen is létezik.
Én is szívesebben néznék reklámok helyett érdekes tényeket 1 percben. De sajnos azért nem fizet senki műsoridőt / bannerhelyet.#5 Victoryus94
Teljesen egyetértek veled.#7 NandoXXL
Hát igen, a gennyedző hereherpeszre ezért csak inkognitó módban keresek rá, mert nem szeretném befolyásolni a rám szabott algoritmust. Ahogy Victoryus94 is írta, vannak adatok, amiket nem etikus tárolni sem és felhasználni sem.
De szerintem neked is az átverős csodákkal van bajod, nem azzal, hogy ha van megoldás egy problémára, arról tájékoztatni szeretnék az illetőt.De hogy visszakanyarodjak az eredeti topikhoz, szerintem a süti csak egy eszköz. Ha meg is szűnne, akkor is találnának ki alternatívákat (pl. telefonon keresztül lehallgatni majd célzott hirdetést dobálni süti nélkül is lehet), és a probléma gyökerével nem foglalkozik a Google, sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest