Hirdetés
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz
fjudors #15752 üzenetére
Annyiszor befürödtem már ízesítettekkel, hogy én már nem merek olyat venni. Arról nem is beszélve, hogy az édesítőszereknek nagy ellenzője vagyok (na meg ki nem állhatom az ízüket) és csak egyféle fehérjében nincs édesítőszer, a natúrban.
Szoktam a WP-sből kakaót vagy kávét vagy kakaóskávét csinálni, sokkal jobb, mint bármely hitvány ízesítés.
Jó az akciós mp, nem vitatom, de én pl képtelen vagyok követni, hogy ezek mikor akciósak.
-
emiki6
veterán
válasz
fjudors #15748 üzenetére
Wheyproteinnél az az állandó ár (32,5k) natúrra: [link]
De ha pl csak egy kilót vesz az ember akkor se jön ki sokkal rosszabbul.
Jelenleg ők a legolcsóbb bolt és beszélgettem a tulajjal is, mikor átvettem a rendelésem, nagyon szimpatikus ember.Érdekesség róluk, hogy ugyanazt a kollagénpeptidet árulják, mint a GAL, csak olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Netflix
- Star Overdrive - Júniusban újabb platformokra is elérhető lesz
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest