- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPepe
senior tag
válasz
raszputyin
üzenetére
üdv!
Ebben a ''2-3 év múlva is olyan, mint az új'' dologban mennyi a realitás?
Lehet, hogy én vagyok winfoshoz ragadt, de elég extrémen hangzik. Persze nem negatívan.
Most barátkozom a linuxal, jelenleg Mandrake10.1 van fent. Ezt a Fedora-t meg most írkálom cd-re. Elég tetszetős rendszernek tűnik. Egyik fő ok, hogy érdekelni kezdett a linux, hogy stabil legyen, és ne kelljen 2-3 havonta újrarakni, mert bekapott valami vírust, vagy csak mert szar a rendszer.
Remélem így lessz. -
Lateof
tag
válasz
raszputyin
üzenetére
512 ramom van boot nem érdekel.. hacsak nem kell 80x rebootolgatni..
Most ez lámán fog hangzani, de utálom, hogy minden ilyen macerás linuxban. Ma is órákig telepítgettem 5 progit, aztán nem tetszett neki az, amit írtam, és a végén már azt se tudtam, hova kattogok, mert belezavarodtam.. pedig nem vagyok hülye, csak 1. idegesítőek a módszerek, 2. abszolut semmi kedvem napokig os-t állítgatni.. felrakom, belövök néhány progit és menjen. De az se tartson már órákig.. Szóval, ha ilyen linux nincs, akkor szerintem maradok winfosnál.. pedig utálom ezt is, mer ez meg a másik véglet
ON
[Szerkesztve] -
Lateof
tag
válasz
raszputyin
üzenetére
De jó, hogy szinte mindenki szídja a Suse-t, de mindig van, akinek tetszik. Vki elmondhatná végre, hogy mi olyan utálnivaló benne. Az, hogy windowsos akar lenni? Mert ha ott nem kell ilyen szarságokkal tökölnöm napokig, akkor inkább megnézem azt.. de mostmár 4 linuxot néztem meg egy hét alatt kb.
-
Lateof
tag
válasz
raszputyin
üzenetére
Ugyan azzal a csomagnévvel próbálom törölni is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lehet, hogy én vagyok winfoshoz ragadt, de elég extrémen hangzik. Persze nem negatívan.