Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPepe
senior tag
válasz
raszputyin
üzenetére
üdv!
Ebben a ''2-3 év múlva is olyan, mint az új'' dologban mennyi a realitás?
Lehet, hogy én vagyok winfoshoz ragadt, de elég extrémen hangzik. Persze nem negatívan.
Most barátkozom a linuxal, jelenleg Mandrake10.1 van fent. Ezt a Fedora-t meg most írkálom cd-re. Elég tetszetős rendszernek tűnik. Egyik fő ok, hogy érdekelni kezdett a linux, hogy stabil legyen, és ne kelljen 2-3 havonta újrarakni, mert bekapott valami vírust, vagy csak mert szar a rendszer.
Remélem így lessz. -
Lateof
tag
válasz
raszputyin
üzenetére
512 ramom van boot nem érdekel.. hacsak nem kell 80x rebootolgatni..
Most ez lámán fog hangzani, de utálom, hogy minden ilyen macerás linuxban. Ma is órákig telepítgettem 5 progit, aztán nem tetszett neki az, amit írtam, és a végén már azt se tudtam, hova kattogok, mert belezavarodtam.. pedig nem vagyok hülye, csak 1. idegesítőek a módszerek, 2. abszolut semmi kedvem napokig os-t állítgatni.. felrakom, belövök néhány progit és menjen. De az se tartson már órákig.. Szóval, ha ilyen linux nincs, akkor szerintem maradok winfosnál.. pedig utálom ezt is, mer ez meg a másik véglet
ON
[Szerkesztve] -
Lateof
tag
válasz
raszputyin
üzenetére
De jó, hogy szinte mindenki szídja a Suse-t, de mindig van, akinek tetszik. Vki elmondhatná végre, hogy mi olyan utálnivaló benne. Az, hogy windowsos akar lenni? Mert ha ott nem kell ilyen szarságokkal tökölnöm napokig, akkor inkább megnézem azt.. de mostmár 4 linuxot néztem meg egy hét alatt kb.
-
Lateof
tag
válasz
raszputyin
üzenetére
Ugyan azzal a csomagnévvel próbálom törölni is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet, hogy én vagyok winfoshoz ragadt, de elég extrémen hangzik. Persze nem negatívan.