Hirdetés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Garmin topik
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Köszi. Megoldva
Azzal hogy ezt írtad, meg közben már Ubuntus fórumokat turtam, valaki mondogatta a Biosban kell a Diszkrét kártyára állítani ezt azt, meg más lárifári.
Véletlenül másik BIOS menübe mentem ahol ott volt a Thunderbolt beállíŧás is, és alapból az volt, hogy csak akkor aktíválodjon, ha már azonosítva van a User, meg még másik 3 lehetőség volt.Igen, a Windows felismerte mindig automatikusan, de csak akkor ha már bevoltam jelentkezve, és töltötte be az asztalt, előtte sosem.
Beállítottam a Biosban hogy ne kérjen User Authentikációt és láss csodát műkődik
.Két kérdésem lenne azért, mindenki felé

- Nvidia driver feltelepítése mennyire ajánlott (ebben egy speckó M1000M quadro kárty van)
- Van-e közös user/group az apache és nginx alkalmazásokhoz?
(Eddig Ubuntu-n voltam, és ott használtam, meg imageekben is, de ott ugye mindkettőre a www-data van, itt meg azt vettem észre, hogy van külön az apache-nak meg az nginx-nek. Igazából praiktikus lenne, ha egy lenne csak, mivel van bőven projekt a két külön webalkalmazásra) -
Lacc
aktív tag
Windows alapból felismeri, és feldob egy ablakot, hogy akarom-e csatlakoztatni az eszközt (De ha akarja az ember, akkor külön is ráhúzhatja)
HP oldalán a linux os esetén csak az nvida driverhez adnak supportot.Azóta neten további találatokat átnézve láttam, hogy más is szenved ettől, és igazából már többmint egy éve mint új bug van létrehozva, nem supportolják a dolgot

Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen program, ami...?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - 0429AB
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- NVIDIA Quadro M4000 8GB GDDR5 256Bit videokártya
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azzal hogy ezt írtad, meg közben már Ubuntus fórumokat turtam, valaki mondogatta a Biosban kell a Diszkrét kártyára állítani ezt azt, meg más lárifári.