- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
én nekem elég vegyes a tapasztalatom, próbáltam a totemet, tulajdonképp az összes gstreamer plugint feltéve sem játszott mindent le amit magához rendelt, pl mms streamek, ilyenek... úgyhogy őt egyenlőre hanyagolom, eleve sok sebből vérzik, pl nem lehet rendes feliratot rakni a képre vagyis nem lehet manipulálni, én meg utálom hogy ha egy ''aha'' kitakarja a képet, és emelett full screenben kockás a kép... a vlc, talán a legjobb lenne, ha képes lenne olyan feliratot a képre tenni, amitől nem hány be az ember, komolyan mondom, én ilyen ocsmányat még nem láttam, bármilyen betűtípus, fullscreenben nézhetetlen... marad az mplayer, mindent lejátszik, halálocsmány a gui része, és full screenbe most valami miatt nem hajlandó nekem kitenni rendesen a képet, ha az x11 kimenetet használom, xv -vel fagy, gl-lel meg villog, de majd asszem forgatok magamnak egyet, vagy ezt pont nem a livnából fogom kiszedni... mindenesetre az mplayer amivel úgy el lehet lenni, viszont ami a best egyenlőre még kicsit kezdetleges az a gnome-mplayer. az mplayer motorját használja, egyenlőre nincs túl sok beállítás, de ami kell az megvan, a gecko-mediaplayer a hozzá való firefox plugin, általános felhasználásra a legjobb nekem... zenéhez meg nekem egyértelműen az exaile ami bejött
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest