- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
én nekem elég vegyes a tapasztalatom, próbáltam a totemet, tulajdonképp az összes gstreamer plugint feltéve sem játszott mindent le amit magához rendelt, pl mms streamek, ilyenek... úgyhogy őt egyenlőre hanyagolom, eleve sok sebből vérzik, pl nem lehet rendes feliratot rakni a képre vagyis nem lehet manipulálni, én meg utálom hogy ha egy ''aha'' kitakarja a képet, és emelett full screenben kockás a kép... a vlc, talán a legjobb lenne, ha képes lenne olyan feliratot a képre tenni, amitől nem hány be az ember, komolyan mondom, én ilyen ocsmányat még nem láttam, bármilyen betűtípus, fullscreenben nézhetetlen... marad az mplayer, mindent lejátszik, halálocsmány a gui része, és full screenbe most valami miatt nem hajlandó nekem kitenni rendesen a képet, ha az x11 kimenetet használom, xv -vel fagy, gl-lel meg villog, de majd asszem forgatok magamnak egyet, vagy ezt pont nem a livnából fogom kiszedni... mindenesetre az mplayer amivel úgy el lehet lenni, viszont ami a best egyenlőre még kicsit kezdetleges az a gnome-mplayer. az mplayer motorját használja, egyenlőre nincs túl sok beállítás, de ami kell az megvan, a gecko-mediaplayer a hozzá való firefox plugin, általános felhasználásra a legjobb nekem... zenéhez meg nekem egyértelműen az exaile ami bejött
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Fűnyíró topik
- Crimson Desert
- Tőzsde és gazdaság
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest