Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
én nekem elég vegyes a tapasztalatom, próbáltam a totemet, tulajdonképp az összes gstreamer plugint feltéve sem játszott mindent le amit magához rendelt, pl mms streamek, ilyenek... úgyhogy őt egyenlőre hanyagolom, eleve sok sebből vérzik, pl nem lehet rendes feliratot rakni a képre vagyis nem lehet manipulálni, én meg utálom hogy ha egy ''aha'' kitakarja a képet, és emelett full screenben kockás a kép... a vlc, talán a legjobb lenne, ha képes lenne olyan feliratot a képre tenni, amitől nem hány be az ember, komolyan mondom, én ilyen ocsmányat még nem láttam, bármilyen betűtípus, fullscreenben nézhetetlen... marad az mplayer, mindent lejátszik, halálocsmány a gui része, és full screenbe most valami miatt nem hajlandó nekem kitenni rendesen a képet, ha az x11 kimenetet használom, xv -vel fagy, gl-lel meg villog, de majd asszem forgatok magamnak egyet, vagy ezt pont nem a livnából fogom kiszedni... mindenesetre az mplayer amivel úgy el lehet lenni, viszont ami a best egyenlőre még kicsit kezdetleges az a gnome-mplayer. az mplayer motorját használja, egyenlőre nincs túl sok beállítás, de ami kell az megvan, a gecko-mediaplayer a hozzá való firefox plugin, általános felhasználásra a legjobb nekem... zenéhez meg nekem egyértelműen az exaile ami bejött
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Warships
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest