Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
A "beállítások"ban kikapcsoltam a hw-es rásegítést, és már látom a videókat. Bár ne látnám ...
Alapból még egész jó, de meg-meg akad picit. Amint átkapcsolom teljes képernyőre, slideshow-vá válik, tippem szerint 5 alá zuhan az fps.
De már ez is előrelépés.Nux nix. Eddig még csak azt a 2 tárolót vettem fel amit írtam. Most rákerestem lehet ez is kelleni fog.
+ valahol olvastam egy fél mondatot, hogy készítettek egy nyílt forráskódú flash lejátszót, ami szinte csak a videós portálokat támogatja. A slusz poén hogy állítólag azt használva nincsenek pl reklámok a Youtube videók elején. Abban lehet HW-es támogatás?
Vagy a FireFox-on próbáljam bepöccenteni? Nem ragaszkodnék én a chrome-hoz, csak néha belekuksiznék a linuxakadémia adásaiba.Ott meg valami flash alapú biszbaszt használnak ami csak a chrome-os flashban van. Mondjuk már az is fura, hogy egy linux-on nem, vagy alig támogatott rendszerrel sugároznak linuxosoknak, linuxról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest