Hirdetés
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destloler
tag
Sajnos ez az Applenek a védett biztonásgi mentése. Netatalk 2.2 kell hozzá hogy működjön. Ezt a neten talál telepítési leírásból másoltam:
"Sajnos a netatalk előre fordított verziója nem alkalmas számunkra (ssl támogatás nélküli), de könnyen és egyszerűen fordul a forrás is. Mac OSX Lion DP4 esetében feltétlenül a 2.2-es verzióra lesz szükségünk, ami jelenleg beta4 fázisban van, mert a lion-os backupnak szüksége van egy Server Reply Cache nevű szolgáltatásra, amit a korábbi netatalk verziók nem tartalmaznak."
Átmegyek holnap a sráchoz és átbeszéljük de szerintem még úgy is vissza fogok térni segítségért, mert amilyen szerencsém lesz biztos nem fog sokáig működni a nas és telepíthetem újra.
Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget és tényleg ne haragudjatok a leírt dolgaimért
. Én csak azt szeretném ha megvalósulna az elképzelésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest