Hirdetés
- iPhone topik
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destloler
tag
Nem akartam senki megsérteni, de amit elképzelek azt szeretném megvalósítani és addig próbálom amíg nem tudom megcsinálni. Lehet rosszul fogalmaztam nem ellenségeskedőt kellet volna írni hanem mást írni. 1000% hogy igazatok van már csak azért is mert sokkal több tapasztalatotok van mint nekem. Azért szeretném összefűzni a vinyomimat mert 3 gépről kellen backupot készíteni (SSD miatt nem bízom benne de sokan mondták az Apple storokban hogy csinálja backupot mert az SSD technika még kiforratlan és bármikor megadódhat hogy tönkre megy, de gyors és jónak tartom), ami átalgosan 5-600 gb. Rövif számolás után 3x500=1500gb pont mint a vinyom de mi van ha több akkor már nem fog rá férni. Plusz van még pár 100 gb sorozatom, képek ,zenék, nehezen beszerzett fősulis dolgok amiket szeretnék lementeni, megtartani hátha még másnak is jók lesznek. Maradok a Fedora/Amahi mellett mert elég egyszerűnek tűnt a kezelhetősége, ha jól tudom csak letöltöm az aplikációt ami kell(plusz fizetek ha kell valami potom összeget) és működik. Netre nem fogom kiereszteni a nas-t csak belsős hálózaton fog működni, vagy legeslegutolsó lehetőségnek feltelepítettem a Debian-t és beálítatom amire szükségem van. De ezt csak úgy is kitapasztalva lehet megtudni hogy mi jó és mi nem. Nekem egy Canon MX885 nyomtatóm van és azzal sz0p0k. A youtube-on van videó hogy hálózaton meg lehet keresni a zt a gépet amire szeretnén scannel, de nálam ez soha nem is működött pedig már vagy min. 5e ft eltelefonáltam mire a Canon Hungáriánal tudtam beszélni valakivel azóta is küldik az emailt hogy mit kell beállitani. A router nem piszkáltam alap beállításon működik ami szintén Netgear. Azért vettem egyforma márkájú hálózati termékeket hogy ne legyen köztük semmilyen gubanc. Valami miatt le volt terhelve a nas vagy csak sz@r volt és kész. Azért leírom hogy mim volt: Netgear WNDR4000 router (ez még megvan), és egy RNDU2000 Nas. Remélem nem sértettem meg senkit tényleg nem szeretném tudom hogy jót akartok de sajnos kicsit önfejű vagyok és nehezen engedek az elképzeléseimmel szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest