Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Destloler

tag

válasz ViZion #3643 üzenetére

Nem akartam senki megsérteni, de amit elképzelek azt szeretném megvalósítani és addig próbálom amíg nem tudom megcsinálni. Lehet rosszul fogalmaztam nem ellenségeskedőt kellet volna írni hanem mást írni. 1000% hogy igazatok van már csak azért is mert sokkal több tapasztalatotok van mint nekem. Azért szeretném összefűzni a vinyomimat mert 3 gépről kellen backupot készíteni (SSD miatt nem bízom benne de sokan mondták az Apple storokban hogy csinálja backupot mert az SSD technika még kiforratlan és bármikor megadódhat hogy tönkre megy, de gyors és jónak tartom), ami átalgosan 5-600 gb. Rövif számolás után 3x500=1500gb pont mint a vinyom de mi van ha több akkor már nem fog rá férni. Plusz van még pár 100 gb sorozatom, képek ,zenék, nehezen beszerzett fősulis dolgok amiket szeretnék lementeni, megtartani hátha még másnak is jók lesznek. Maradok a Fedora/Amahi mellett mert elég egyszerűnek tűnt a kezelhetősége, ha jól tudom csak letöltöm az aplikációt ami kell(plusz fizetek ha kell valami potom összeget) és működik. Netre nem fogom kiereszteni a nas-t csak belsős hálózaton fog működni, vagy legeslegutolsó lehetőségnek feltelepítettem a Debian-t és beálítatom amire szükségem van. De ezt csak úgy is kitapasztalva lehet megtudni hogy mi jó és mi nem. Nekem egy Canon MX885 nyomtatóm van és azzal sz0p0k. A youtube-on van videó hogy hálózaton meg lehet keresni a zt a gépet amire szeretnén scannel, de nálam ez soha nem is működött pedig már vagy min. 5e ft eltelefonáltam mire a Canon Hungáriánal tudtam beszélni valakivel azóta is küldik az emailt hogy mit kell beállitani. A router nem piszkáltam alap beállításon működik ami szintén Netgear. Azért vettem egyforma márkájú hálózati termékeket hogy ne legyen köztük semmilyen gubanc. Valami miatt le volt terhelve a nas vagy csak sz@r volt és kész. Azért leírom hogy mim volt: Netgear WNDR4000 router (ez még megvan), és egy RNDU2000 Nas. Remélem nem sértettem meg senkit tényleg nem szeretném tudom hogy jót akartok de sajnos kicsit önfejű vagyok és nehezen engedek az elképzeléseimmel szemben.

Új hozzászólás Aktív témák