Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- iPhone topik
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destloler
tag
Gondolom hogy véges a cpu teljesítmény de azért több kraft van a viaban mint egy Marvelben lévő ARM cpu-ban. Nálam ez a gép nas funkciokat fog kiszolgálni, legfontosabbak DLNA, torrent, Backup. A gigabit lant pedig egy pci-os lankártyával már potoltam. remélem jobb lessz mint az átalam drágán vásárolt netgear nas ami szart se tudott az áráért. Jó az elején szép és jó volt de minden uj termék addig jó még uj. Miután elmegy a varázsa és előjönnek a hibái olyankor szoktam fogni a felyem hogy már megint csomo pénzt kidobtam a semmiért. A Vias lapom is ezek közé tartozik mert nem is arany hanem platina áron vettem vagy 4-5 éve, ujként használtam 2-3 hónapig és azota szépen a domozában csücsült. Most meg gondoltam előveszem és kicsit játszok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest