- Új kamerát kap a Xiaomi 18 Pro és a Pro Max
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
Na, nálam már 27-én 31. van
.
Azt gondoltam, hogy most gyorsabb lesz a váltás dnf upgrade-del, mert már csak a MATE desktopot hagytam fent. De nem. Nem tudom mi történt, de kiírta, hogy megtelt a partíció, úgyhogy pár dolgot még le kellett szednem, mondjuk annyira a thunderbird meg a kínai nyelv támogatása nem fognak hiányozni. Aztán valami konfliktust talált a festival-nál, azt se használtam soha. Utána a letöltés után az újraindításnál majdnem két óráig telepítette és törölgette a csomagokat. Még van egy konfliktus a sip-nél a python2 csomagot elfelejtették frissíteni. És eltűnt a mate-panelról a hangerő gomb.
De most amikor visszatettem, le is lakatoltam és mindenkit figyelek...
Ráadásul a solitaire-ben teljesen eltűnt a konfiguráció, újra be kellett állítanom a stílust is és a kedvenc játékomat is
Ami a legeslegnagyobb baj
: eddig olyan gyönyörű tapéták voltak mindig a Fedora kiadásokhoz, de ez az új, ez halványlila és világoskék kicsit pasztell, kicsit vízfestékakvarell a MATE-hoz, hát ez eléggé...ööö...impresszionista
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
De most amikor visszatettem, le is lakatoltam és mindenkit figyelek...
Ráadásul a solitaire-ben teljesen eltűnt a konfiguráció, újra be kellett állítanom a stílust is és a kedvenc játékomat is
: eddig olyan gyönyörű tapéták voltak mindig a Fedora kiadásokhoz, de ez az új, ez halványlila és világoskék kicsit pasztell, kicsit