Hirdetés
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Tanúsítvány árulta el az Oppo Find N6 töltését, jöhet a műholdas változat is
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Vagy 10 éve volt ilyen problémám.

Mire használnád a gépet? Azt vedd figyelembe, hogy centosen kapsz x mennyiségű programot, y verzióban és passz. ha az elég, akkor boldog leszel.
Én pölö most álltam vissza fedorára, nem aprózom, mert 29 ment fel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze olyan hülye igényeim lette, hogy freecad kellene de már a 18-as verzió, az is daily buildekből.
Hosszú történet. a 16 nagyon egyszerű, nagyon szeretem, de már 17-van, de abban már van cam is, viszont egy csomó idegesítő rigolyája lett, amit 18-ban már javítottak.Meg kicad is kellene 5-ös változat, mert a footprintek jobbak benne. stb.
Szal ha spéci igényeid vannak, akkor fedora kell, ha elég pár alkalmazás, akkor nagyon jó neked a centos.
Amúg el8 az kábé mikor lesz? Mer 4 éve volt rilíz, lassan a 7 elhagyja az első ciklusát...

De lehet azt már megvárják, akkor csak 1 verziót kell full támogatni.
De jól megszívtam a telepítést. 3 órát vacakoltam vele, ebből 2 azzal telt, hogy rájöjjek, az íbéjes workstationomban kidöglött az egyik vinyó. A másikra meg helyet kellett csinálni, persze w7 terpeszkedett 100 gigán....

Szal tapasztalat vol. 247, sose a fedora hülye, vagy a win, vagy a hardver, de a fedora, meg redhat az os-ek überbmense, sose téved és sose rossz. Olyan, mint a német, vagy a japán.

Oké kussolok.

Új hozzászólás Aktív témák
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)