Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Szerintem kifejezetten jó, hugom nyüzöge laptopjára tettem fel hétvégén (a gyerek fél éve rinya nélkül nyomul fedorán), gyors, jól néz ki a gdm greeter, és faszányos az online accounts.
a grub2 ronda, de ki nézegeti azt? debianban mindig is ronda volt, asszem ubuntuban is.
szerintem a fekete plymouth jobban néz ki, de az enyémen majd átállítom spinfinity-re, ha az is feketea gnome-shell meg... én imádom, most nyekkent meg az ssd-m ezért a céges win7-tel nyomulok, és szétvet az ideg, annyival jobb a gnome-shell. 1 hónap megszokás, utána ultiumate királyság, productivity meg bling.
a shutdown hiányáról. tényleg olyan releváns a shutdown? csak mert ha nem dual bootos tesztelős játszós horrorgép van, hanem egy amit csak használni akar a user, akkor a reboot-okat nyomja akkor, amikor a csomagtelepítő vagy az updater jelzi, egyébként meg miért nem suspendel? én ezzel teljesen tudok azonosulni, 18-19 napos uptime-jaim szoktak lenni laptopon. az ALT-os trükkel meg tele a net, szóval szerintem ez a kérdés vihar a biliben, kötekedéshez jó alap, de másra nem igazán
Az egyetlen hiányérzetem a packagekit gui-ja, amióta megvan, azóta olyan kis béna. az ubuntu software centere sokkal profibb kinézetű, trendibb. azt sem tudom pl megérteni, hogyha megjelölöm mondjuk a libreoffice valamelyik elemét telepítésre, rányomom hogy gyí, akkor miért nem lehet közben bogarászni a csomagok közöt, és bedobálni egy sorba a következőt, amit fel akarok tenni. ez annyira tipikus első telepítés utáni magatartás pedig...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tesla topik
- EAFC 26
- Blu-ray lejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest