Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Java telepítésébe belekavarodtam kicsit...
Pl.: itt egy howto, de a végén a alternatives --install... nem megy
Elkészül a file de hibás helyre mutat, az útvonalakat átnéztem... Próbáltam symlink-elni is de így se megy mozilla-ban.[root@body-linux bin]# java -version
java version "1.6.0_25"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.6.0_25-b06)
Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 20.0-b11, mixed mode)
...
[root@body-linux plugins]# ls -l
összesen 0
lrwxrwxrwx. 1 root root 43 máj 8 10.36 libnpjp2.so -> /usr/java/jre1.6.0_25/lib/amd64/libnpjp2.so
...Az openjdk meg nem a legjobb megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Elkészül a file de hibás helyre mutat, az útvonalakat átnéztem... Próbáltam symlink-elni is de így se megy mozilla-ban.