Új hozzászólás Aktív témák
-
mzx
senior tag
Nincs különlegessége, tudtommal. Írtam is az elején, hogy vélhetőleg hasonló funkciókkal bír, mint más windows-s letöltők.
Azért hoztam létre külön topic-t az FDM számára, mert hiába kerestem olyan topicot, ahol feltehettem volna kérdésem,
nem találtam.Mi a teendőm?
Javaslod, hogy keressek leírást róla és linkeljem be?
-
finest
addikt
Egy leírást, linket, képet betehetnétek hozzá, ha már saját topikja van. Van valami különlegessége, érdekessége a proginak?
-
törölt tag
A Rapidshare FAQ első kérdése pont ez. Ott is írja, hogy csak Premium user-ek esetén él ez a lehetőség.
-
mzx
senior tag
igen , igen, épp az jutott eszembe, miután elküldtem az előző hsz-emet,
hogy rá kellett volna kérdeznem:
a rapidshare miatt volt a gondom?
Úgy néz ki, akkor hát amiatt.
Hiszen a rapidshare-n free user opciót választottam,
amely esetén másfél percet kell várni, mire slotot kapok, ráadásul néha előfordul, hogy
"beint" a rapidshare, hogy éppen nincs szabad slot.Jól sejtem tehát, h konkrétan a rapidshare miatt nem lehetett folytatnom a megszakadt letöltésem?
(Köszi a felvetést, megerősítettél a sejtésemben
)
-
mzx
senior tag
Vélhetőleg a legtöbb windows letöltő alkalmazás esetén előfordul az alábbi, és nagyjából hasonló a megoldás, mert felhasználóbarát, egységes a legtöbb ilyen, tudtommal.
FDM eddig remekül működött nálam.
Azonban ma egyik alkalommal amikor megszakad a net, újbóli netcsatlakozáskor
nem folytatta a file letöltését, holott az FDM képes erre elvileg.Kijelöltem FDM-ben a félig letöltött file-t, kiválasztottam a letöltés folytatása opciót,
de 3 másodperc múltán kiírta: nem tudja folytatni a file letöltését.
Többszöri próbálkozás után sem sikerült.A kérdésem:
Valamit át kell állítani FDM-ben, hogy folytatni tudja,
vagy az is elképzelhető, hogy a félig letöltött file megsérült a netszakadáskor,
és netán ezért nem tudta folytatnia letöltését az FDM ?
Mi a teendő?Előre is köszönöm a leendő segítséget.
Mzx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest