Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
jzsolt79
üzenetére
Nekem elég nagy gazdaságom van, gyakorlatilag mindennel foglalkozom a fa- és kőfeldolgozás kivételével. Nekem teljesen jól működik minden, pedig ezer köbméteres nagyságrendben termelek dolgokat, van 2ezer tehenem és disznóm, közel 20ezer csirkém, többszáz juh, sok méhkas. A termelés napi szinten (vagyis játékidőben havonta) nettó 2-3 millió dollár közötti hasznot hoz. Sok mod-ot használok, gyakorlatilag minden át van szerkesztve, hogy jól működjenek együtt és külön is. Sok alapjátékos termelés és jármű is szerkesztett. Mindent előállítok, ami a működéshez kell, áramot, magot, gázolajat, műtrágyát, az összes takarmányt, stb. Semmit nem kell vennem, csak gépet, ha valamit megunok vagy jobb kell. A szerszámokat sem cserélgetem a gépeken, mindennek van saját fix traktora, munkagépe. 74 gépem van.
Az XLFarms_X1 térképen játszok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest