- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1966
tag
Nekem aztán elég erős gépem van saját építésü a vga csak gtx 1050 4gb de a többi az ful extra. Na most ez a config mindent visz fúll beállítással pl Crysis 3, Wolfenstein: The New Order. Nos az fs19 is full beállítással megy és így sem érem el nappal az 50 FPS-t Mint korábban is irtam a monitorom 165Hz 1ms frissítéssel full hd 32'' tehát a játék élmény megvolna. Én csak a 17-el kezdtem egy tört verzióval, de megtetszett, és megvettem a 19-et. de ezzel több a probléma mint a 17-el. A térképeket válltogatom de mind hibás. Némely gyári traktor is és permetező, vagy műtrágyaszóró. Szóval összegezve. lenne mit frissíteni de őket csak a pénz érdekli. Pedig be lehetne tenni építkezést is pl. Anno volt egy jó pálya ahol mindent fel kellett építeni de előtte meg kellett venni. Sok termény és termék volt. nos ezek mind jót tennének a játéknak. Ha én űlnék ott tuti be lenne minden építve. Lehetne pl utakat is szerkeszteni a térképben. vagy egyébb házakat venni. nem kellene ennyi mod. Na erről ennyit szerintem jól kiveséztük. megyek aratni

Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ubuntu Linux
- Milyen házat vegyek?
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- További aktív témák...
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs