Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Emlékeim szerint valamelyik régebbi FS-hez volt egy olyan mod, amelyik mutatta a helper vezette a kombájnnak/oknak, hogy mennyire van tele a magtartálya. Így időben odatudtam száguldani leszívni, mielőtt megáll. Az alap figyelmeztetés nekem mindig későn jön, meg van amikor észre sem veszem.
A másik, hogy ha veszek pl. egy gőzborotvát, és leteszem valahová, akkor már soha többé nem tudom elvinni két sarokkal odébb? Ez nem túl életszerű. Vagy van egy gomb amit meg kell nyomni, hogy mozdítható legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest