Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondanivalója
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Hali. Dehogy zavartál össze.
De már herotom van attól, hogy nem bírja R7250 el a játékot, mert épp veri a minimális igényt ram szinten. Így inkább ha többet is kell sajna fizessek, legalább játszhatok vele, velük rendesen. Már ha pl nincs hétközi túlóra, vagy szombati. Mostanság, kb hazaérek hét közben, és ko. Kb alszok ahogy épp ülök állok.
Lenyúzzák sajna az embert fizikálisan. Bár, én idegelősebb is vagyok, így kapom a vizet fel hamar ha olyan van. Pl 2 ember helyett egyedül csinálom a melót. És 10-en pár nő tolja a cuccot rám. :S
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk dokkolókat
- 229 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

De már herotom van attól, hogy nem bírja R7250 el a játékot, mert épp veri a minimális igényt ram szinten. Így inkább ha többet is kell sajna fizessek, legalább játszhatok vele, velük rendesen. Már ha pl nincs hétközi túlóra, vagy szombati. Mostanság, kb hazaérek hét közben, és ko. Kb alszok ahogy épp ülök állok.
Lenyúzzák sajna az embert fizikálisan. Bár, én idegelősebb is vagyok, így kapom a vizet fel hamar ha olyan van. Pl 2 ember helyett egyedül csinálom a melót. És 10-en pár nő tolja a cuccot rám. :S