Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
drunkyboy
aktív tag
Szombathelyre sem érkezett még meg sajna, így maradt a Steam.
Más:
Kipróbáltam az erdészeti gépeket... hát azért kell egy hosszabb idő, mire normálisan tudsz a gémmel pakolni. Közben egy-egy darabolt rönk rakodás közben mintha elakadna a levegőben, nem tudom a gémmel tovább mozdítani, inkább elengedi és kiesik belőle
Mintha elakadna valami láthatatlan dologban.Tényleg valakinek van, hogy közben megáll a játék, és kidob az asztalra? Két modot töltöttem le, azt hittem az miatt, de azokat már kitöröltem a mod könyvtárból, most az üres, viszont 10-20 perc játék után így is fagy. Érdekes, pár napja még nem csinálta... Vagy lehet, hogy azért, mert a CareerSavegame -ben átírtam a pénzemet? (persze kizárólag tesztelés céljából
)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Háztartási gépek
- Már elérhető a mobil eszközökre szánt The Division: Resurgence
- EA Sports WRC '23
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mintha elakadna valami láthatatlan dologban.
)