- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
A valóságban a nagy cégek egy része már áttért a forgatás nélküli talajművelésre és nem szántanak, hanem nehéz kultivátorokkal és megfelelő vetőgépekkel dolgoznak. Attól még lehet a birtokon eke, hogy nem használod. Én mondjuk eladtam, mert úgy kezdtem a játékot, hogy felrántottam még 100e Euro hitelt és megvettem a 25-ös és 30-as földet.

Viszont ekével nem tudom egybe szántani a területeket, pedig a 24-29-30-25 földet jó lenne egy táblába hozni.
Tetszik, hogy végre az eszköz megkívánja az erőt. Az előző részben simán ráraktam a kis csettegőre a nagy vetőgépet, ami finoman szólva is vicces. Itt viszont az alap 90-es lovas gép fele sebességgel bírja húzni a kultivátort, mint a nagyobbik.
Meg vettem egy nagy pótkocsit és a kisebbik traktort a lejtőn úgy keresztbe tolta, hogy öröm volt nézni. 
Kérdés: Érdemes trágyázni ÉS permetezni? Korábban ugye mindegy volt, attól nem lett több termés, ha permeteztem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest