- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
CsKSimán:
Tök mind1, hogy mással volt e ilyen, vagy sem, most van, és a törteknél ez mindig esélyes is lesz/marad.Más. Kicsit alkottam én is a gamen, és semmi akadás, és igazából a traki se rongyol félre kezdéskor a föld mellett a pótos. Kanyarodáskor.
Vagyis, EDDIG semmi gáz vele. ami meg van, azt tudom hogy mitől. Ennyi.
Igaz, kb 20 percet játszottam vele eddig, így nem sok még a tapasztalat. VGA-m stb bírja, eddig a világítás kapcsolásakor "szokásosan" megtörténő megakadáson kívül gond nincs. Sárga kezdő kombi is nagyon bejön már alapból, és a traki is bejön, megy az index, ami tetszik, mert hát úgy az igazi. Visszapillt nem néztem még eddig, de szerintem okés lehet az is. Most akarom mentés xmlben átírni a pénzem kicsit, hogy a bolti egyéb modokat IS betesztelhessem.
pl 2 millát. elég is lesz teszthez. (utána vissza is írható alap értékre)!Tehát, a gépem bírja még eddig. de várok egy kb 300 megás mapra, hogy annál hogy reagál, meg bedobok pár modot. Pl egy Volvo kamiont.
Egyenlőre ennyi.
Hamarosan újra jelentkezem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Parfüm topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen házat vegyek?
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- PlayStation 5
- Assetto Corsa EVO
- Apple Music
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyenlőre ennyi.