Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
CsKSimán:
Tök mind1, hogy mással volt e ilyen, vagy sem, most van, és a törteknél ez mindig esélyes is lesz/marad.Más. Kicsit alkottam én is a gamen, és semmi akadás, és igazából a traki se rongyol félre kezdéskor a föld mellett a pótos. Kanyarodáskor.
Vagyis, EDDIG semmi gáz vele. ami meg van, azt tudom hogy mitől. Ennyi.
Igaz, kb 20 percet játszottam vele eddig, így nem sok még a tapasztalat. VGA-m stb bírja, eddig a világítás kapcsolásakor "szokásosan" megtörténő megakadáson kívül gond nincs. Sárga kezdő kombi is nagyon bejön már alapból, és a traki is bejön, megy az index, ami tetszik, mert hát úgy az igazi. Visszapillt nem néztem még eddig, de szerintem okés lehet az is. Most akarom mentés xmlben átírni a pénzem kicsit, hogy a bolti egyéb modokat IS betesztelhessem.
pl 2 millát. elég is lesz teszthez. (utána vissza is írható alap értékre)!Tehát, a gépem bírja még eddig. de várok egy kb 300 megás mapra, hogy annál hogy reagál, meg bedobok pár modot. Pl egy Volvo kamiont.
Egyenlőre ennyi.
Hamarosan újra jelentkezem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Ultimea 7.1 Házimozi Rendszer Azonnal átvehető! -
- Prémium Intel Core i7 PC csomag - ASUS Maximus VII Hero / 16GB RAM / 620W - Kifogástalan
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- iPhone 13 Pro 128GB 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyenlőre ennyi.