- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
tokman6
csendes tag
válasz
tutikas #2750 üzenetére
Szalmabefúvó nem feltétel... én a keverőkocsiba egyszer csak szalmát tettem, és amikor kiürítettem, akkor a pda-n nőtt a szalma mennyiség.... Azóta nem próbáltam, mert megvan a befúvó is, és azt használom. De elvileg a keverőkocsi elég... egy próbát megér... igaz nem nagy összeg a befúvó.
-
apach
senior tag
válasz
tutikas #2202 üzenetére
Betenni hogy játszhass vele a mappal? Megfogod és bele nézel a mappájába az adott mapnak, hogy nincs e több másik zipes mappa benne. Ugyanis nagyon sok mapnak egyéb dolgait is bele szokták tenni.
Ha van benn, akkor kimásolod és beilleszted a mods mappádba. Ha Rar formátumban vannak, akkor kicsomagolod és beteszed a mods mappádba. -
apach
senior tag
válasz
tutikas #2197 üzenetére
Fényképhez a
1 verzió kicsit bonyolult lehet.
PrtSc
SysRq gombot kell lenyomni. Legalább is, nekem egymás alatt, ez a 2 rövidítés van a gombon. Utána Paintba másolni, majd Mentés másként gombra katt, kiválasztod a JPG formátumot kiválasztod hogy hova mentse, és enter.Vagy pedig 2 verz.
lenyomod a fent írt PrtSc feliratú gombod, majd
bemész ide: C meghajtón-Documents\My Games\FarmingSimulator2011\screenshotsés itt meg kell találnod a képet PNG formátumban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest