Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Nalam laptopon (Ryzen5800H+RTX3070) kozel 100fps mellett sem erzodik, hogy siman menne, nagyon fura, elegge elvezhetetlen

Amig volt asztalim (5900X+6900XT) ott atom stabil volt minden, ment mint ahogy az elo van irva.
Jo lenne rajonni, hogy mi a baja, mert a multkor akartam vele picit jatszani, illetve jatszottam is, de 1 ora beallitas es kb 30 oerc jatek volt...probaltam rajonni, hogy mi a sz@rert olyan amilyen
-
Devid_81
félisten
Igazabol nagyon sokat tud hozzatenni a jatekokhoz, ha jol kivan hasznalva (Cyberpunk pl).
Feleslegesnek azert tartjak sokan jogosan, mert agyon volt hypolva a Battlefield-nel meg Turing idoszakban, hogy huh de tukrozodik az ablakon a torkolattuz....csereben elvitte az fps felet a levesbe.
Ilyen szintu teljesitmeny esest kis csili-vili miatt sokan nem akartak, es itt azert le is ragadtak.
Majd talan next-next generacio kepes lesz arra, hogy elvezheto minosegu es sebessegu legyen az adott jatek RT ON mellett es mar ne kelljen foglalkozni az fps esessel.Tul sokat nem varok az RTX 4xxx-tol de az RX 7xxx-tol sem, remelem kellemesen csalodok azert

Van azert egy hangyanyi esely mar most is, mert RT OFF mellett a jelenlegi generacio nagyon jol tartotta az erejet egesz vegig, hozzateszem ez addig igaz is amig nem jonnek az uj generacios konzolokrol a portok + az uj Unreal Engine okoz majd meglepetest
-
-
Devid_81
félisten
Jah de ovatosan ezzel, mert mindkettonket megkoveznek...akar meg itt is

Szerk: legtobb user addig jut el, hogy "450k-ert vettem, nehogy mar ne legyen eleg a jateknak"
NV pont leszarja, hogy ki mennyiert vette, es ahogy irtad is a leheto legaljara lovik be a vram meretet, nagyjabol mindig kibirja az adott eletciklust, de semmi jovotallosag nincs...
-
Devid_81
félisten
HD Textures sztem sz@rik ra, hogy tort vagy nem tort a jatek.
10GB vram nem minden esetben eleg neki mar 1440p-ben sem.Far Cry 6 needs more VRAM than the Nvidia RTX 3080 has to load HD textures
Ubisoft asks for 11GB of VRAM for Far Cry 6's HD pack despite the RTX 3080 only having 10GB
-
Devid_81
félisten
Sajnos a 10GB vram nagyon karcsu azon a kartyan.
Anno amikor az RTX 3080 megjelent ezt emlegettem a topikjaban, egy 4K-ra kepes kartya GPU erot tekintve de vram tekintetben FHD max 1440p, utobbi csak korlatozott ideig.
Termeszetesen kaptam erte a fejemre, hogy mit kepzelek
Viszont 1440p-ben azert eleg tud lenni most meg a 10GB az esetek 90%-ban, a HD textures-t kapcsold ki, sokkal nem csunyabb attol a jatek, jatszhato es a maga modjan szep marad tovabbra is.

-
Devid_81
félisten
válasz
beyruth82
üzenetére
Sztem sokakban mar felmerulhetett ez a kerdes, csak nehez a PC-rol atterni konzolra, foleg azoknak akik PC-n nottek fel. (en pl)
Pedig mar lassan semmi nincs a PC mellett foleg amikor a beugros VGA ara annyi mint egy PS5/XBox
Talan annyi az erv PC mellett, hogy sok esetben ha 'ugyes vagy' kitudod probalni az adott jatekot es majd vasarolsz ha akarsz.
Plusz a PC-kre olcsobb a vasarolt jatek is altalaban es csereben lehet imadkozni, hogy a port jo/rossz/qrwasz@r-eDe jozan paraszti esszel vegig gondolva, melyik a jobb?
- Dragabb jatek de 5-7 ev 'garancia', hogy az adott konzol generacion minden menni fog (belehet szerezni azert jelentosen olcsobban a jatekokat online) es keves szoftveres szivas
- Vagy olcsobb jatek + de 5-7 even belul mindenki legalabb 2x konfigot es/vagy VGA-t valt es garantaltan tobb szoftveres szivas.Szerk: de ebbe tenyleg ne menjunk bele tul melyen, mert semmi keresni valoja nincs itt ebben a topikban

-
Devid_81
félisten
válasz
hdekakas
üzenetére
Ha az arak a helyukon lennenek akkor a Te kartyad 250-260k lett volna amikor vetted, igy nehez egy 700k-s VGA-t a FarCry bughoz merni

Amugy meg jah 16GB vram nem art a jateknak a HD Pack miatt, de hozzateszem en 6900XT-vel jatszottam vegig es ott is elojott ugyan ez a bug

-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz
bexinho23
üzenetére
Osszessegeben nem rossz jatek.
Amit en elkovettem hibat, hogy tajekozodas mentesen megvettem hozza a season pass-t remelve, hogy legalabb olyan jok lesznek a kiegek mint az 5-hoz voltak.
De ezek a dlc-k csak amolyan agyatlan daralasra jok, lehet coop-ban jobb, passz, egyedul jatszom amikor van idom. -
Devid_81
félisten
Napok ota nem indul, pontosan a legutolso update ota.

Azota mar tobbszor toroltem es ujraraktam, millioszor vartam "turelmesen" vegig a veryfying game files-t.
Probaltam offline modban.
Probaltam az osszes exe file-t inditani adminkent.
Probaltam az osszes exe indito file jogosultsagait babralni.
Probaltam kihuzott nettel.
Most meg megnezem kikapcsolt tuzfal es virusirtoval is, de lassan kifogyok az otletbol, ubifostot meg pont nem erdekli, neztem a hivatalos forumukat de alap hulyesegeket kernek a userektol, hogy nezzenek vegig, akiknek ugyan ez a bajuk
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest