Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
RudY, bulikavagyok - kösz a válaszokat az AI-t illetően. Már csak egy hajszál választ el a vásárlástól, mert jókat olvasok itt tőletek.
"Vagy például gyakori az is, h egy óriási robbantásokkal tarkított akció után életben marad egy-két katona a területen, és úgy élik tovább az életüket, mintha misem történt volna."
Ez nyilván a poszttraumás stressz egyik tünete, a korábbi FC rosszfiúit is sújtja. -
beyruth82
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Van az ellentetje amikor viszont az ai illetve az npc-k túl intelligensek, ügyesek, stb. Amikor füstbombát dobnak el de ők látnak és eltalalnak siman, tűpontosan céloznak állandóan, sokméterről eltalal a molotovval,késsel, akármivel.Átlátnak a falon,füstön vagy tudjak már hogy ott vagy miközben észrevétlenül néma csöndben erkeztél,stb meg még sorolhatnám.Ilyent szinte minden FC-ben tapasztaltam.A ló masik oldala se jó.
Vagy nagyon buták vagy szupererejük van 😂 -
hdekakas
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én a valhallában 250 óránál tartok, és az utolsó, párizsi dlc-t még csak megnyitottam, de nem játszottam vele.
Plusz még van pár river raid küldetés is, azokat nem igen szerettem. De a horgászós trófeáktól kezdve minden meg van csinálva. Szerintem itt is ezek az egyéb dolgok lesznek amikkel el lehet időzni, nem feltétlen a sztori, és közvetlen kapcsolódó tartalom. -
nubreed
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Akkor a WD Legionba is belepakolható legalább mondjuk 60 óra? A Valhallában nekem kb 120 órám van de én végig játszottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asus: a mobilpiacról ki, a tabletpiacra be
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Star Citizen
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Plusz még van pár river raid küldetés is, azokat nem igen szerettem. De a horgászós trófeáktól kezdve minden meg van csinálva. Szerintem itt is ezek az egyéb dolgok lesznek amikkel el lehet időzni, nem feltétlen a sztori, és közvetlen kapcsolódó tartalom.