Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pandras83
üzenetére
"Milyen játékmechanikai célt szolgál az, hogy azonnal visszadobálja az ellenfeleket a játék?"
Most magam ellen fogok beszélni mert én is utálom ezt a dolgot, de valszeg azért, hogy soha ne unatkozz, próbál "fun" módban tartani a game.
Volt hogy random horgásztam egy mólóról erre pár perc múlva azt vettem észre, hogy már helikopter lő rám meg körbe vettek a katonák.
Pedig tényleg semmi körözés nem volt rajtam és egy helyben álltam. -
Krisz0418
őstag
válasz
pandras83
üzenetére
Felre lettem ertve sajnos ezekszerint. Nem az zavar hogy lemegy 80-90fpsre, nyilvan nem azt varom hogy 400fpsem legyen mindenhol is. Az a problemam hogy mikrolaggok vannak, amik fpsben nem csak frametimeban (az a kis csik msi-ben ha monitorozod) illetve erzetre.
new worldozok is, ott 45fpsem van varosban tele jatekossal..kulonosebben nem izgat
-
RudY
addikt
válasz
pandras83
üzenetére
Szokásomhoz híven feszegetem a húrt, nekiálltam gengszterkedni a lopott helikopterrel, majd perc után kigördült a fák közül sumákul egy tank és úgy telibe vert, hogy csak lestem... esélyem nem volt még kiugrani sem.

Bemerészkedtem próbaképp egy nálam jóval fejlettebb bázisra, megbújtam egy szobában, hogy majd egyesével lesuhintom őket...ahapersze, a riadóig még óvatoskodva jöttek be, utána viszont már rohanva és mindkét ajtón egyszerre...na ennyi volt.
Úgyhogy rosszabbak semmiképp se lettek a srácok és bizony tudnak meglepetést okozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én még az elején járok, csak pár küldetésre volt időm de jó lesz. A térkép meg huhh... hatalmas.