Hirdetés
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pandras83
üzenetére
"Milyen játékmechanikai célt szolgál az, hogy azonnal visszadobálja az ellenfeleket a játék?"
Most magam ellen fogok beszélni mert én is utálom ezt a dolgot, de valszeg azért, hogy soha ne unatkozz, próbál "fun" módban tartani a game.
Volt hogy random horgásztam egy mólóról erre pár perc múlva azt vettem észre, hogy már helikopter lő rám meg körbe vettek a katonák.
Pedig tényleg semmi körözés nem volt rajtam és egy helyben álltam. -
Krisz0418
őstag
válasz
pandras83
üzenetére
Felre lettem ertve sajnos ezekszerint. Nem az zavar hogy lemegy 80-90fpsre, nyilvan nem azt varom hogy 400fpsem legyen mindenhol is. Az a problemam hogy mikrolaggok vannak, amik fpsben nem csak frametimeban (az a kis csik msi-ben ha monitorozod) illetve erzetre.
new worldozok is, ott 45fpsem van varosban tele jatekossal..kulonosebben nem izgat
-
RudY
addikt
válasz
pandras83
üzenetére
Szokásomhoz híven feszegetem a húrt, nekiálltam gengszterkedni a lopott helikopterrel, majd perc után kigördült a fák közül sumákul egy tank és úgy telibe vert, hogy csak lestem... esélyem nem volt még kiugrani sem.

Bemerészkedtem próbaképp egy nálam jóval fejlettebb bázisra, megbújtam egy szobában, hogy majd egyesével lesuhintom őket...ahapersze, a riadóig még óvatoskodva jöttek be, utána viszont már rohanva és mindkét ajtón egyszerre...na ennyi volt.
Úgyhogy rosszabbak semmiképp se lettek a srácok és bizony tudnak meglepetést okozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Fűnyíró topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- OnePlus 15 - van plusz energia
- BMW topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- Apple MacBook Air 13" M4 (2025) 16GB / 256GB ezüst
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én még az elején járok, csak pár küldetésre volt időm de jó lesz. A térkép meg huhh... hatalmas.