Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hunork

veterán

válasz huskydog17 #577 üzenetére

Teljesen igazad van. Viszont azokra nem gondoltál, akik előrendelésben vették meg, mert ez meg az, DLC, póló...stb ilyenkor dukál a játékhoz. Azt én is elismerem, hogy a Ubisoft az egyik legtrehányabb PC fronton, de mivel nagyon sok ütős címük van, joggal várná el az ember, hogy a nem kevés fizetésükért, és tőzsdei részesedésükért cserébe tisztességes terméket adjanak ki a kezükből. Ennyi a lényeg. Van, aki fizet és ezért minőséget vár el. Tiszta üzlet az egész. Ha minden ponton igazad lenne, akkor az a fura helyzet állna elő, hogy a BMW kiad egy új szériát, majd sajnálkozva közli, hogy vigye vissza mindenki a kocsiját egy hónapra szervizbe, hogy kijavítsák az ilyen-olyan hibákat. Meddig lenne menő a BMW ezek után? Semeddig. Ez csak itt, a PC játékok világában képzelhető el, majd jön a X-edik patch, oszt kussoljatok, kábé ez a hozzáállás jelen pillanatban. Nos, én ezzel nem értek egyet. Mint azzal sem, ahogy korábban írtam, hogy a torrent oldalakon megtalálható, visszavont patch érdekes módon egy halom problémát megoldott, nálam is. Nyilván leszedtem, mert a szerverekhez így nem tudott csatlakozni, de offline módban hibátlan volt. Most akkor ez tisztességes eljárás? :F :W

• Prosector

addikt

válasz huskydog17 #577 üzenetére

"Én csak azt tudom tanácsolni, hogy PC fronton (de lassan talán már konzolon is?) rendkívül alaposan utána kell járni, hogy milyen lett a végső produktum és mérlegelni kell, hogy az embernek megéri-e az a sok-sok bosszúság és szenvedés, ami egy Ubi-s PC porttal jár. Vásárlás előtt mindenképp érdemes lehetőség szerint informálódni a termék iránt."

Régebben erre (is) voltak jok a demok, de mivel manapsag nincsenek, igy marad a warez.

Mondom ezt ugy, h nekem is van nem egy eredeti jatekom es meg fogom venni a FC4-et is.

Új hozzászólás Aktív témák