Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Macrodroid
- Microsoft Rewards
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
butcher eu
senior tag
Attól függ milyen filmre gondolunk.
Mert ha Bud Spencer valakit megüt az nem kel fell többet,
viszont Bruce Willist meg sehogy nem lehet eltenni láb alól, pedig álltalában 1 film alatt 2x dobják ki minimum a 3.-ról legalább 5x lövik meg, ugyan ennyiszer ütik el, és még 3x fel is robbantják. És hogy hányszor verik rommá vallatáson azt nem is tudom. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az igaz hogy nem futkosol miután meglőnek, de ha nem lőnek szíven akkor még jó pár percig élsz. tüdő vagy gyomorlövéstől 20-30percig is fetrenghetsz, 1 vesével és sérült májjal is van még minimum 10 perced. az hogy közben nem tudsz akrobatikusan mozogni az egy dolog.

és ne érts félre, nem szurkálódók hanem viccelődők

MR. Anderson: nekem is kb 3 óra játék után lett igazán izgalmas, addíg én is fikáztam.
de mostmár azt kell mondjam hogy nagyon lecsó
Új hozzászólás Aktív témák

- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Cyberpunk 2077
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Új! Kingston ValueRAM 8GB DDR4 3200MHz KVR32S22S8/8
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
viszont Bruce Willist meg sehogy nem lehet eltenni láb alól, pedig álltalában 1 film alatt 2x dobják ki minimum a 3.-ról legalább 5x lövik meg, ugyan ennyiszer ütik el, és még 3x fel is robbantják. És hogy hányszor verik rommá vallatáson azt nem is tudom. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)