- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
-
Mobilarena
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
Mondtam én, hogy nem imádom a Far Cry-t? Kedvencem. De tény, hogy fejletlen. A hatalmas látótáv ( a távoli növényzet kegyetlen ronda...) nem újítás, egyszerűen optimalizálás. Testek, karakterek terén nyomába sem ér a DOOM3 nak, sem Sourcenak. Abban a Doom a király. Sok van abban az enginben, csak nem bírná a mai géppark( megnézném azt az Ultra High quality 60FPS-t! Vagy 512-es VGA kell hozzá, vagy 2 GB RAM...). A karakterek a FC-ban bénák, a fizika sem tökéletes (ebben sztem a Source a legjobb, bár a DOOM-ban nem is láthattuk eddig a fizikát, majd a kiegben!). Én a FC-ben is keresztülgyalogolok a hullákon, a nagy mutánsban el is bújok, és a testek is beleesnek a falba, utóbbit egyedül a Sourcenál nem tapasztaltam. Árnyékolásban is a DOOM nyer, és textúrák terén is, csak a sötét miatt nem látni...
Folyadékmodell: HL2 a befutó, aztán FC, DOOM-ban meg ugye nincs... LOL.
Új FC: a testek (emberek) még mindíg műanyagnak tűnnek, ezt egyedül a HL2 oldotta meg jól, ott élethűek. És minden csillog-villog, túlerőltették a specular-mapeket, elég gáz. Az a robbanás a videó (benchmark) végén pedig remélem csak valami átmeneti, nem örülnék, ha a részecskemodelleken bukna a game...
Ennyi, grafikai fejlettség szerinti sorrend: DOOM3, Source, Cryengine. Carmack vitathatatlanul a legjobb engine-programozó, ezen kár vitatkozni, a DOOM3 motorja pedig a mai legfejlettebb.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák

- Vezetékes FEJhallgatók
- Tudományos Pandémia Klub
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Projektor topic
- Marathon - Mostantól végre ingyen kipróbálhatod!
- Tőzsde és gazdaság
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Viccrovat
- Wuthering Waves
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 1 év GARANCIÁVAL - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest