Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
Hogyan telepítetted a modokat? Én úgy szoktam, hogy letöltöm Vortexben, és aktiválom. Nagyon ritkán előfordulhat, hogy elsőre nem jön össze neki, akkor tényleg nem jelentkezik a játékban semmilyen változtatás. Ilyenkor el kell távolítani a modot, majd újra telepíteni. Kb. 4 kattintás.
Persze ehhez először be kell állítani a Vortexet, letöltési, mod bevetési könyvtárat, stb. -
podtibi
senior tag
Előszöris rakd újra a játékot és próbáld vortex-el.(nexus-on leszedhető) Utána töröld a p.csába a vortexet és annak letöltés mappáját is, ha már minden mód fent van amit akartál. Érdemes modonként ellenőrizni a játékot rendesen(függetlenül attól hogy a vortex is jelez ha valami gond van), hogy minden klappol e és ne kelljen értelmetlenkedni ha nem futna a játék. Én először csak a magyarítást és a működéshez való javításokat ajánlom, ha úgy minden rendben, akkor az már egy nagy piros pont. Ez az én észrevételem.
-
Dante73
tag
Amennyiben a CBBE az, amiről beszélsz, nem kell "alá" semmi. Én is használom. Amit írsz, azok AJÁNLOTT fájlok. Nekem 20-25 mod van fent, NMM-el használom. (Ajánlott egy LOOT futtatás, az sorba rendezi.)
Sztem ez a legegyszerűbb megoldás, és ha nem használsz többet, akkor nem is kell más.
Sok (30+) fájl esetén ajánlom a Mod Organizer nevű programot, (Magyar verzió a morrohun fórumán található) abban sok lehetőség van, profilokat lehet készíteni, stb. (És nem mellesleg nem módosulnak a játék fájljai, a modokat külön kezeli, tölti be, cserében, kicsit nehezebb a kezelése) -
Trailblazer
veterán
Ha nincsenek meg a requirementsek, akkor hiányos lesz a mod. Ha fontos neked ez a calientes, szedd le hozzá mind, amit felsorol. Showrace menü szerintem nincs, egy fajváltó parancs létezik (player.setrace), de azt se lehet tudtommal ész nélkül használni, mert összeomlást okozhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Amúgy meg radaway-vel lehet csökkenteni-eltávolítani, a radx meg ellenállást ad.