Hirdetés
- Strapabíróbb és funkciógazdagabb lett a Galaxy SmartTag2
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
+ (#334) bitpork: Én is eredetinyelv-rajongó vagyok, és nekem is az a véleményem, hogy nem árt az ember fiának/lányának, ha ilyen szórakoztató módon tanulgat nyelveket. Anno a '90-es évek elején minden RPG vagy kalandjátékot úgy nyomtam, hogy ott volt mellettem az asztalon az Országh-féle angol szótár, és bizony egyáltalán nem vált káromra.
Más kérdés, hogy ha egyik-másik forgalmazó elkészíti a magyarítást valamelyik játékához, az egy kedves gesztus, de okozhat anomáliákat – ha jól emlékszem a Fallout 3-nál volt valami gond a patch-ekkel, amik nem mentek fel a magyar verzióra?
Egy-egy masszív tartalommal rendelkező RPG-nél valóban új közönség ismerkedhet meg a játékkal, ha az anyanyelvén játszhat, és egy jó fordítás hangulatos is tud lenni (pl. ilyen a Witcher 3), de ezzel az a baj, amit már többen itt pedzegettünk: az igény és a fizetőképes kereslet nem feltétlenül találkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Strapabíróbb és funkciógazdagabb lett a Galaxy SmartTag2
- AMD FX
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 3
- ZIDOO médialejátszók
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram, számlával!
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest