Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Netfone
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
+ (#334) bitpork: Én is eredetinyelv-rajongó vagyok, és nekem is az a véleményem, hogy nem árt az ember fiának/lányának, ha ilyen szórakoztató módon tanulgat nyelveket. Anno a '90-es évek elején minden RPG vagy kalandjátékot úgy nyomtam, hogy ott volt mellettem az asztalon az Országh-féle angol szótár, és bizony egyáltalán nem vált káromra.
Más kérdés, hogy ha egyik-másik forgalmazó elkészíti a magyarítást valamelyik játékához, az egy kedves gesztus, de okozhat anomáliákat – ha jól emlékszem a Fallout 3-nál volt valami gond a patch-ekkel, amik nem mentek fel a magyar verzióra?
Egy-egy masszív tartalommal rendelkező RPG-nél valóban új közönség ismerkedhet meg a játékkal, ha az anyanyelvén játszhat, és egy jó fordítás hangulatos is tud lenni (pl. ilyen a Witcher 3), de ezzel az a baj, amit már többen itt pedzegettünk: az igény és a fizetőképes kereslet nem feltétlenül találkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest