Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Én ezt nem tudtam.
Nekem még az a legutóbbi hogy 360ra is volt magyar felirat de ahhoz okosítani kellett a gépen az meg nemjátszik és így hagytam is. -
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ez a far habor dlc-s küldi mikor az adathordozó bogaraknak kellett utat csinálni?
Mert azzal én úgy voltam hogy belefér ilyen is, de a két utolsó pályán már nem voltam olyan lelkes. -
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Én most játszottam végig nemistudom hanyadszor, és én sem szeretek legózni, de szerencsére csak minimális ilyen küldi van, amit megcsinálok, a többit nem kötelező. Ledobok itt-ott egy-két generátort meg beacont, ami nagyon kell, de ennyi, egyébként sz*rok a farmra.

-
gejala
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Na jó, de a tutorial (Sanctuary) után egyikkel sem kötelező foglalkozni.
Sőt, a First Step questet is kihagyhatod és akkor Preston se fog zavarni. A fősztoriban összesen 1 questhez kell építkezni, ahhoz is elég nagyon minimálisan. -
gejala
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ha ennyire nem tetszik, miért építed már az ötödiket? Teljesen kihagyható ez a része a játéknak.
Egyébként sok embernek tetszik és teljesen jól megcsinálták, főleg a DLC-kkel. Nem véletlen készült hozzá temérdek mod. -
SaGa59
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Természetesen nem ea, beth. Csak néha már keverem őket. Öregszem...
-
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére

Valóban, igazad van.
Pedig lehagyhattam volna róla az alját....majd legközelebb. -
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Engem érdekelne, szerintem a többieket is.
Amúgy itt már hetek óta csak a 214 modos Fallout 4-ről van szó.

-
Liner
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ez nem kinövés kérdése. A szaggatás megöli a játékot. Wasteland 2. még meg se jelent...???
Pont azért volt a Fallout 3 meg a New Vegas egy nagy rakás kaki, mert egyes gépeken -monitorokon micro statteringet okozott.
Ha Neked is az lett volna ne félj nem dicsőítenéd ennyire. Mi az, hogy megírnak egy játékot és aki nagyobb monitorral rendelkezik menjen a fenébe mert fél másodpercenkét rángat a képernyő. Ez nem programírás ez szégyen. Ettől függetlenül végigvittem a fallout 3 at, de amikor a New vegas is nekiállt röcögni....Menjenek az anyjukba már elnézést. Mellesleg a kinézet, hangulat, küldetések, odaveri az f4 et ez tény.. csak csomó helyre nem lehet bemenni. Még pár évet dolgozhattak volna rajta, odaadhatták volna neki ezt a motort és fekszem hason. Fel se állok..
God of wart már 7 éve végigvittem itt az új? -
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Zseniális....grat.
Nekem is készül még pár.

-
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére

Honnan van?
-
Liner
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
"most mivel játszol" Ez volt a kérdés.
Mivel van egy SLI 1080Ti m és akkor nem ezzel a ....ral tolom hiszen megtehetem, hogy bármivel játszak rezzenéstelenül. Adj valami tippet plz.
Mellesleg ez az egy rezgeti meg. modokkal Tehát tényleg rossz.
A Farcry 5 től minden mai játék a gépeme eredetiben és én ezt tolom... Legalább a metróig.. szörnyű ízlésem lehet... -
Liner
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ezek után egyértelmű, hogy nem a játékkal hanem veled vannak komoly problémák.
Nem a hibákat kérdeztem. Például az építős menüt meg lehetne úgy csinálni nyomsz egy v-t pillanat alatt előjön, az alkategóriákat meg, hogy mit építesz mint a windowsban a mappák között egérrel levezényled. Onnantól, hogy megnyomtad a v-t egér.. Csináld meg ne itt fikázódj.

Annyit kérdeztem mivel játszol most. -
Liner
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Bocs udvariasan megérdeklődöm, hogy most mivel játszol ha Neked az egykor év játéka stb.. xarkupac?
Mondjuk azt bevallom, hogy egy Animus controll panel többet érne a modoknál..Bocs csak nem szeretem ha valaki a játékot fikázza holott lehet nem a játékkal van baj...
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Mert Nuka Worldben van.
-
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
-
batman91
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Én is így érzem ahogyan te. Nekem is csalódás volt a 4. része az előzők után.
-
ReFleXx
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Fallout 1-2 volt meg inkabb 3 es NV kimaradt.
Anno kiprobaltam a "tékás" változatot a 4bol, tetszett, csak nem igazan tudtam merre induljak el a karakterrel.
Nincs valami segedlet, hogy milyen iranyba erdemes kazualkent fejleszteni, amolyan arany kozeput? -
Venyera7
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Én a hibái ellenére is szeretem.
-
batman91
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Rossznak nem mondanám, de az igaz hogy a Fallout 3 és a New Vegas nyomába sem ér.
-
sqpp
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Az érdekes, mert én alig találkozok bugokkal

-
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
A programozásban úgy , mint a fizikai mercsandájzban: maga a játék már csak egy a sorban.
Azt nem értem sehogysenem se, hogy ha vki már bírja a Fallout jogait, mi a tökömért nem csinálja meg a hc rajongókanak (pl nekem is megérné azt az 50€-t) a Fallout 3-t az eredeti izometrikus változatában (VanBuren)? -
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ez azert eleg sok otletgazdanal igy van nem? Amikor pl meg lehet venni egy OFF topik gemet sima, delux es digital delux valtozatban 1.5 es 2szeres arert de a lulonbseg csak annyi h van benne 3-5 texturaval tobb.
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Na jó, néha kicsit idegesítő, pl akkor ha el kell mennem tűzifáért a nagyobb központokba, hogy tudjam folytatni a településem felépítését.
-
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Egyelőre nem...
2 hete vettem észre, hogy a NV mögött ott a RU felirat. -
woryz
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Bocsánat a noob kérdésért, de az hogy a New Vegas végére odakerült, hogy RU, befolyásol még valamit? (Rég játzsottam a NV-vel, bár ha lenne valami jó kis - egyszerű - grafikai tuning mód rá...
) -
micafighter
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ha nem tetszik a stilusa, ne olvasd a kommentjeit. Nem kell egyet érteni a játékkal kapcsolatos nézeteitekben, de a személyeskedést mellözük ha kérhetem

-
HaaS
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ámen.
-
gyimger
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Gyakran visszatérünk ide. Épp a napokban találtam rá egy videóra, amiben ismerős kritikákat hallottam a játékról, aztán rájöttem, miért
Amit tavaly a Bethesda honlapjára írtam, idáig és egy reddit témáig jutott. -
Desy
tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Oh... szerintem akkor ugorj neki és olvad el még egyszer.

-
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Jöhet privátban is

-
micafighter
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Szerintem nem off ha F4et hasonlitjátok másik játékhoz

-
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Én még egy OFF-ot hozzátennék, csak mert nem a Witcher topikot akarom szét flame-elni

Szóval szerintem a Fallout 4 olyan mint egy felturbózott FarCry 4, változatosabb történet, több RPG elem.
A Witcher 3 meg olyan, mint egy tökön rúgott Diablo II. Unalmasabb történet, semmitmondó fegyverek, olyan középszerű az egész. Arra pont jó h lekösse a figyelmet, de sok pluszt nem ad.És ezen a ponton elgondolkoztam, hogy mitől lesz egy történet jó, kimagasló vagy középszerű. Igazából elég csak az egész sztori lényegét 2 mondatban összefoglalni, ha az érdekes, akkor már kész is, nem kell csavarni rajta tovább. Lényeg h átélhető legyen.
Ott van pl. a Doom: "A Marson rekedtél egy kutatóbázisban, amit elleptek a pokol teremtményei. Egyetlen esélyed a túlélésre a harc."
Vagy Fallout: "Az emberiség elpusztította önmagát a végső leszámolásban. A túlélők elszigetelt csoportjai egymással küzdenek a törvények nélküli kilátástalan jövőben."
Diablo, eredeti TombRaiderek: "Ősi, 1000 éves mítosz elevenedik meg, felkavarva a világ sorsát, ami mostmár a te kezedben van."Ehhez képest új TombRaider: "Hajótörést szenvedtél, kapcsold be a rádioállomást." vagy "Folyasd apád kutatását". Witcher: "Találd meg a lányt."

Witcherből számomra hiányzik a monumentalitás. Gyűrűk Urában pl az tetszett, hogy volt A Gyűrű, ami mindent meghatározott..... ehhez képest a Hobbit, ami majdnem ugyanarról szólt (de mégse) semmilyen nyomot nem hagyott bennem.
Egy jó játéknak már az elején sejted a végkifejletét, érzed h van egy cél amit el kell érni és a történet ezt segíti eszkalálni. RPG mellékküldetéseknél annyira nem tudok azonosulni az olyan küldetésekkel, amik abszolút nem kapcsolódnak a fő szálhoz és csak a farmolást segítik elő. Semmi értelmük.
Akkor ott volt még pl. a STALKER, aminek az alapötlete zseniális, imáadtam a könyvet és a filmet is, a játékba meg beleraktak valami értehtetlen branscorchert meg monolithet. Végigvitte az ember és csak annyit mondott a végén: "Ok" :-|
Belenéztem a Metro 2033-ba is, nem tudom milyen a könyv, nem olvastam; de a játék full gagyi. Szörnyek, alagút és ennyi

-
Rossi
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Hatalmas Fallout fannak tartom magam a 2. rész óta (saját idejében játszottam vele), de ennek igazat kell adjak.
A W3 egyszerűen a legjobb játék, amivel valaha játszottam 20 év alatt...
-
micafighter
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Witcher 3-ba és F4-be egyaránt több száz órát öltem, mindkettőt nagyon szeretem, ahogy a Fallout 3-at és NV-t is. W3 és F4 másfajta játékok, mindkettő jó a maga nemében
De megértem hogy neked a W3 sokkal jobban bejött, mert a Fallout 3 meg az NV is jobban bejött neked mint a 4, a W3 meg közelebb áll azokhoz, mint az F4-hez. -
crue
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ízlés kérdése, engem a Witcher 3 nem tudott lekötni, pedig többször is próbálkoztam vele. A Fallout 4 annál inkább.
-
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Sok volt a jet

-
Tom5
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére

-
Warton
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Sanctuary
-
micafighter
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Egyet értek, bár ugy lenne!
Mondjuk én szivesebben látnék egy New Vegas alapú játékot a Fallout 4 modolós, craftolós, power armoros részével, és egy teljesen opcionális legózással kiegészítve.
(#6404) kemotox: szerintem az F4 önmagában nézve nem rossz RPG, de az elődökhöz mérve rosszabb RPG-ben.

-
kemotox
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
+1, jópofa volt az építkezés F4-ben, de nagyon nem ilyen áron.. Se karma, se normális párbeszédek, etc etc.
A Fallout 4 egy rossz RPG. A Fallout 4 egy nagyon jó sandbox FPS. -
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Értem, és azt a fő szál hozza elő? Még mindig nem jártam Diamond Cityben pedig már bőven 2 nap játékidő felett vagyok
Egész jó fegyvereim vannak, kimaxoltam egy csomót, meg PA-ból is van már... 6 
Iszonyatosan élvezem a játékot, nagyon meg van csinálva az "élettér" nincs az az érzésem h valamit 2x láttam volna már benne....A múzeumba bejutottam, nem akarom lelőni a poént, de érdemes megnézni!
Észak-Keleten van és egy varázskalap jelöli. A pincén keresztül lehet bejutni 
-
Shadowguard
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Szerintem az egyik McCready küldetése lesz, a másik a szálemi múzeim

És igen, azok küldetéshelyszínek.
-
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Akkor te miket fejlesztettél?
Tetszene a lopakodós játék is, érdemes efelé elmenni?
-
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Szerintem a fegyver modolás is ilyen, mire ki tudsz maxolni egy fegyvert, négyszer befejezted a játékot, mert kb 50-es szint kell a legjobb modokhoz...

-
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Craftolás egyértelműen overkill a 4-ben. Ha másért nem, lehet ezért felteszem a 3-at. Vagy meg lehet lenni néküle?

3-ban akkor gondolom más a karakterfejlesztési rendszer is, nem csak 1 tábla

-
micafighter
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Kettéhugyozza

Én inkább ugy fogalmaznék másoknak készült a 4 mint a 3. Sok szempontot tudnék felsorolni de már megtettük itt régebben, nem akarom újra elővenni a lerágott csontokat. Pár dologban jobb a 3, pár dologban jobb a 4, a maga nemében mindkettő jó játék csak más közönségnek készült (a 4 nyilvánvalóan nem neked, ami nem baj persze), ezért mondom azt hogy mindkettőt (3at a new vegassal) ki kell próbálni és minden felnőtt ember el tudja dönteni önállóan neki melyik tetszik jobban

-
kikikirly
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
És?Nem értem mit akarsz mondani.
-
esikl012
tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Többet vártál a játéktól amit nem kaptál meg.
-
esikl012
tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Írtad, hogy neked nem emlékezetes egyik helyszín se. Ha összességében nézed az egészet akkor sem tetszik? Ezért írtam amit írtam.
-
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
ok

-
Csapoati
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Azért Diamond City nem rossz, ne mondjátok.

-
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ha nem haragszol meg nem kezdek el googlizni hogy melyik helynek mi a neve, de ha otthon leszek elinditom a játékot.
Mint láthatod nem azt állítom hogy a játék jó vagy jobb mint az előzőek, csupán azt hogy ebben ugyan úgy vannak emlékezetes dolgok mint az előző részekben. -
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Szerintem ez picit olyan helyzet, mint amikor a klasszikus Star Wars trilógia után minden amit készítenek a rajongók szemében egy kalap szar mert nem hozza vissza a 40 évvel ezelőtt megalkotott életérzést. Akármit csinálnak neked nem fog tetszeni. Pedig bőven vannak jó pillanatai a játéknak.
-
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
De már elkezdted

Vacak a dialógusrendszer. pipa
Gyatra a forgatókönyv. pipa
Élettelen az egész map. van felfedezni való, de valóban kevés hozzá a feladat, vagy a secret loot
Nincs semmi emlékezetes helyszín, karakter az egész játékban. dehogy nincs, soroljam? -
micafighter
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Amit leirt abból pár dolog kétség kívül igaz, de pár dolog eléggé vitatható

-
micafighter
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére

-
Chabe89
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Jogos.

-
4264adam
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
A megengedett érték alatt volt a sugárzás, de a DLC-k miatt sikeresen növelték azt, survive életstílusban pedig megfelelőnek nyílvánították

-
Warton
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
A dudikat én se ismertem.

-
Chabe89
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ő kérte...

-
Csapoati
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
A VGChartz tudtommal nem számolja a digitális eladást, szóval PC-n sokkal többen nyomják, mint ez az 1,1 millió. Meg kell nézni a Steamspy-t, az azért sokkal jobb indikáció.
Szerk.: Megnéztem, kb 3,3 millió steames játékos van. Mondjuk még így is a te pénzügyi tipped hangzik reálisan.
-
davidsone
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Nehéz dolog ez, a fejlesztőknek is: a régi rajongóknak kedvezzenek, vagy nyissanak újak felé szerintem a 4-nél ez játszhatott közre, emészthetőbb "butított" irányba mentek el annak reményében h. többet értékesítsenek, nem ismerem az eladási adatokat, bejött nekik?
-
davidsone
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Én azt veszem észre sok esetben a múltbéli élmények felértékelődnek, megszínesednek. Ettől függetlenül lehet igazatok van...
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Több nem lesz? Mert így kb egy normális jött, a Far Harbor.
Legalább jöhetne még egy nagyobb DLC.
A 2. Workshop már érezhetően lehúzás. A kettőt egybe kellett volna rakni. A Vault érdekes bár...
Nuka World meg szerintem akkora lesz mint a Pitt.Kicsit csalódott vagyok én is. A legtöbbje csak kozmetik.
A FH 25€, a Nuka World meg 20€. Érdekes. A régi részek DLC-jei 10€ körül mozogtak. Akkor tartalmilag lehet kettő közt lesz? A videóból nem sok derült ki, de lehet nem akarják még ellőni mert messze van augusztus.
-
micafighter
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Megelőztél, most akartam irni

-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Az utolsó DLC címe természetesen Nuka-World, csak elszúrtam.
-
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
az eredeti megvan természetesen, csak nem kínált fel nekem lehetőséget még, hogy helló van már egy pár kiegészítő hozzá... ezért kérdezem, hogy esetleg másképp kell aktiválni és megvenni őket?
-
csabsz13
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
uh-uh! az a 26os fire rate nem rossz a shotgun-nál!

-
W0lfd
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Persze. Sztorin belül 5-6 küldetés.
-
frizso
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Azért elég jó móka,
hogy a betámadók összes felszerelését rá lehet pakolni a telepesekre!
Ezáltal egy idő után minden település úgy fog kinézni mint egy kisebb laktanya, ahol a felfegyverzett katonák az őrködésen kívül földet művelnek és kufárkodnak
Van olyan telep is a játékba, ahol ha fusion coreval elhagysz egy power armort, akkor betámadásnál van olyan telepes aki felveszi és azzal nyomja a rodeót. Persze ettől a telepestől simán vissza lehet kérni a páncélt, de egy idő után erre már úgyse lesz szükség.Nekem személy szerint nagyon tetszik a játék ezen része is, lassan csak azért gyűjtöm és fejlesztem a fegyvereket és páncélokat, hogy minden telepemen sok kis mini Rambó és Tanya álljon.
-
duc
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Engem is rohadtul zavar, ráhagyom mindig mert unalmas.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
185 óra alatt egyetlen egyszer találkoztam ilyennel.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Little Lamplight-ot én is hiányolom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gyimger
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ez a lényeg. Elég sok dolgon kell átrágnom magam Diamondig, addigra már beleuntam magam a sok semmibe. A térkép északi része csak puszta, dél felé meg vannak a fosztogatók. De kiket fosztogatnak? Azt a kb. 10 "Settler" nevű NPC-t, akik élnek a környéken? Nincsenek közösségek, egy gócpontban összpontosulnak az emberek. Azért ez egy FNV után, ahol több frakció is volt, elég gyenge eresztés. Nem jut eszembe egy épkézláb település sem. Azért nem kezdek bele városépítgetésbe, meg bolthálózat-kialakításba, hogy legyenek legalább karavánok. Még végig kell játszanom, de ez ebben a formában lassú lesz...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Öreg hiba.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Vagy Data-t.
-
xFreex
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
A legjobb kimaradt:

Vagy inkább a badass változat:

-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ez komoly? A modok aranykorában képesek egy companion dlc-vel előállni?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
LOL, a season pass ezentúli ára is emelkedik, mert több dlc lesz. 30 helyett 50 dollárra.
Persze aki már megvette (köszi az 5600 Ft-os SP-t, Nuuvem!
), annak járni fog a többi plusz tartalom ingyen. Annyi azért jár, hogy március 1-ig meg lehet venni még olcsóbban az SP-t.szerk.: Látom közben szerkesztettél te is. Igen, a komolyabb tartalom hiánya elég aggasztónak tűnik, tényleg csak a Far Harbor látszik ígéretesnek.

-
Csapoati
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Így van, hamarosan (talán a héten) jön info az első dlc-ről.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Durva. Köszönöm!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Pedig jó volna.
Akkor elméletileg a HSM mod értelmét veszti?
-
Devas
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ezek szerint csak én örülök ennyire a párbeszéd dolognak. Igazából nem szeretem a túl sok dumát, de szeretek felfedezni mindent. Mikor beszélgetni kell, szépen beöltözök díszbuzinak (Summer Shorts, cukimuki Sunglasses, Militia Hat), nyomok egy kis drogot és befigyel a 10 körüli karizma. Utánna szépen végigjárom az összes lehetőséget a dialógus-labirintusban és kiválasztom a számomra szimpatikus végeredményt. Ennyi bőségesen elég a beszélgetésekből.

Valaki tud esetleg linkelni nekem olyan youtube videot, ahol szépen ki van építve Sanctuary? Köszi!
Mellesleg tetszettek a képek a csajról, amiket nemrég mutatott a fórumtárs, szívesen megnézném a ti karaktereteket is (arc + test + a stílusának megfelelő öltözék érdekel).
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Aki ilyenre PC-t vesz, igen.
)
Pont az ilyen ocsmány droppolások (ÉS az RPG-FPS gamepad-szörnyűség) miatt döntöttem úgy, hogy inkább PC upgrade. A PS4-et meg majd akkor, ha FF XV kijött. (És nem, elég ótvaros a keresetem.)
-
.LnB
titán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Köszi. Ma megcsinálom akkor.
-
4264adam
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
semmi történet mesélés nincs benne
-
pulffy
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ez nem is rossz otlet...

-
Csapoati
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
-
Csapoati
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Majdnem, de nem teljesen. Otthon lefotózom majd.

-
.LnB
titán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
A thinkgeek ne legyen gyanus. A Bethesda storeban is vannak cuccaik, mondjuk a cipő is. Teljesen clear, régóta működő bolt.
Nekem egy bajom van csak ezekkel, a posta. Ki tudja mennyiért hozzák ki ezeket a cuccokat mondjuk az official store-ból.. :S -
Hunbeast87
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Szinte ugyanez. Annyi a különbség, hogy a Loot Crate-es verzióban a bobblehead keze csípőre van téve.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Tegnap megjött a Loot Crate. Egy vault boy bobblehead volt benne, majdnem ugyanolyan, mint a FO3 collector'sban.

-
Csapoati
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Jó cuccok, egyedül a Dogmeat plüss néz ki fogyin így képről.
-
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Bár csak a játékba is belefektettek volna annyi energiát amennyit a merchandise-ba beletoltak.
-
.LnB
titán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ilyet hol lehet szerezni? És mennyiért?
-
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
beteget jelentettél, vagy megtegyük helyetted?

-
davidsone
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Nem ezt mondom, de pl. a "viták" helyett lehetne válaszolni a játékkal kapcsolatos kérdésekre, mert az néha elmarad
Mindenki löki a saját okosságát...(ezzel nem Rád céloztam)

-
gyimger
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Azon vitázni, hogy melyik játék miért vagy miért nem jobb, kár vitázni. Erre a játékra van a téma, nem CoD-ra vagy Witcherre. Nem feltétlenül kell mások ízlésébe direkt belemászni. Én most már remélem csak fekete betűk fognak itt állni.

-
davidsone
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
"A vélemény olyan,mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senkit sem érdekel a másé."
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amit tavaly a Bethesda honlapjára írtam, idáig és egy reddit témáig jutott.

De megértem hogy neked a W3 sokkal jobban bejött, mert a Fallout 3 meg az NV is jobban bejött neked mint a 4, a W3 meg közelebb áll azokhoz, mint az F4-hez.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)