Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
.LnB: Ha jól emlékszem neked vannak gondjaid a terminálokkal, és te irtál először ide az iPresentInterval=0 -ról. Lehet rájöttem miért akadsz be a terminalba

Nekem eddig nem volt semmi gond, sose akadtam terminalba, pedig a hacker perket elég hamar elkezdtem fejlesztgetni (na meg ott a sok lezáratlan terminal) és minden terminalba beléptem ami 70 órányi játék alatt a kezem ügyébe került. Pár perce az
iPresentInterval=1
sort átirtam a két konfig fájlban
iPresentInterval=0
-ra, ezzel feloldva az FPS limitet, igy 120-150 FPS-el futkorászik a játék. Egyrészt a lockpick valóban baromi gyors lett ahogy már itt páran emlitettétek. (erre amugy tudtok valami fixet? )Másrészt pedig a legelső terminalba beragadtam, visszatöltöttem, és ismét beragadtam. 70 órányi játék alatt eddig nem volt gond, most pedig az első kezem ügyébe kerülő terminalba bekadok, szóval a bugnak szerintem köze van az iPresentInterval módositásához vagy a magas FPS-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Crimson Desert
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házimozi haladó szinten
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HAVN HS 420 VGPU Black - Prémium minőség
- Samsung 970 Evo 500GB (28-30k) / 1TB (43-45k) NVMe SSD - több db is - 99-100%-os kondíciók
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest