Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pomk

    őstag

    válasz NTonee #2945 üzenetére

    Valóban félreértettem. A tudós hölgy családját gyerekkorában lemészárolták feltételezése szerint a Synth-ek, ezért életre szóló bosszút fogadott a Synth-ek és az Institute kiszűrésére/felkutatására/kiírtására. A Synthek viszont annyira fejlettek és a halandó ember számára nem megkülönböztethetőek az emberektől, ezért kezdte el kifejleszteni ezt a tesztet. Turing teszt??? :DDD
    És ha jól értem itt kapcsolódik be a sztoriba Covenant népe. Ők az első szűrő. Ha náluk valaki "elbukik" a teszten, akkor is beengedik a faluba, de gondolom leküldik kísérletezni. És így járt Amelia is.
    Kérdés ugye, hogy melyik a jó és melyik a gonosz oldal? Az Institute mert az apokaliptikus állapotok és a tudomány óriási fejlődése miatt már nem az emberi fajban látják a jövő generációinak biztosítását, vagy Covenant amiért tudományos emberkísérleteket végeznek hús-vér embereken hogy kiszűrjék ki andorid és ki nem az hogy ezzel fejlesszék a teszt hatékonyságát és megállítsák a folyamatot.
    Én sajnáltam Ameliat, mert én elhittem, hogy Ő egy ember aki csak szenvedő alanya a sztorinak és amit az agymosott Covenant-i nép művel az sérti az alapvető emberi jogokat, viszont jó lett volna a településsel békében maradni. A kettő együtt sajnos nem megy. :)

    Na de hol van Amelia? Gondolom apuci hálás lenne, hogy megmentettem a kislányát és újabb küldetéseket adna. :)
    Egyébként kinek mi a véleménye az Institute/Synth szervezetről?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák