Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- iPhone topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Van nekem is4-5 db csak nem tudtam mire való.
Amúgy a sniperes megoldás híve vagyok én is, de stimpack-om nincs és, ha rám jönnek páran azt megsínylem.. Tudom lehet csinálni Stimpack-ot, de alapanyagom sincs hozzá.. Ha meg megyek alapanyagot begyűjteni akkor valami állat vagy egy pár fegyveres mindig kikészít.. Szóval veszett fejsze nyele.
Illetve újabb Power Armorokat honnan lehet beszerezni? Látom vannak itt sokan akinek több is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gitáros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Eredeti játékok OFF topik
- Android szakmai topik
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest