Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fitzgerald

veterán

Gondoltam Fallout Shelterezés mellett nekiállok az elaggott Fallout 3-nak már sokadszorra az elmúlt 7 évben, de ennyi év után már nem igazán köt le. Kijöttem a vaultból, oszt ennyi.
    Rájöttem mi hiányzik: mai szemmel nézve nem él igazán a világ.
    Remélem hogy a 4-ben sem csak a vándorló karavánok, meg a raider assaultok jelentik majd az életet, hanem tényleg lesznek végre élő, mozgó npc-k rendes napi rutinnal, az eddiginél komplexebb szociális interakció, meg irtózatos mennyiségű lore.
    Ugye annak idején az Oblivion fejlesztése során kísérleteztek a végül a játékban látottnál jóval komolyabb, komplexebb AI-val a fejlesztők, csak hát nem igazán működött a dolog (lemészárolták egymást az NPC-k, halmokban álltak a hullák a városokban, stb.)
    10 év alatt csak fejlődött annyit ez a terület, hogy talán lehet végre komolyabban vehető AI-t tenni a játékokba.
    Nyilván nem azt várom azért hogy annyi meló legyen benne mint a GTA V-ben (ami egyébként egyedülálló ilyen szempontból, egyetlen játékban sincs olyan irtózatos mennyiségű meló, mint abban), de azért szeretnék elveszni a világban....

Új hozzászólás Aktív témák