Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hunbeast87

senior tag

Én 44 óra után pedig úgy érzem, hogy lett volna még mit csiszolni a játékon. Imádtam a Fallout 3-at, az új rész képi világa, hangulata is nagyon tetszik.
    Emellett viszont eléggé idegesítő bugokkal lehet találkozni:
    - The Castle: fast travel után valami robban a közelben, mindenki rám támad. Sokadik újratöltés sem oldotta meg a dolgot, csak az, ha elrohantam és később tértem vissza.
    - 45 fokos szögben, egy helyben futó vagy a földön fekvő csúszó ellenfelek
    - Még jobb, mikor csak a lábuk lóg ki a földből, a testük pedig a földben van.
    - Érthetetlen mikrolag, pedig ultrán minden probléma nélkül viszi a gépem a játékot
    - Építkezés: föld fölött lebegő turretek, falak, kerítések; a lámpák pedig nem működnek rendesen, hiába látom el árammal a házat vagy területet
    - Párbeszédeket ha gyorsan át akarod ugrani, akkor valóban véletlenül meg lehet lőni az NPC-ket :/
    - Rángatózó objektumok: nem a széltől lengedeznek, pl. elég fura volt látni, ahogy epilepsziás rohamot kapnak a villanyvezetékek
    - Follower AI: kalap sz@r , kutyában és robotban is elakadni, a kutya lélegzik víz alatt, tud repülni, de egy lépcsőben elakad. Lemarad és eltűnik, azután pedig olyan helyről teleportál elő, ahova éppen menni készülök
    - Lockpickelt ajtó kinyílik és ottmarad egy mosottad textúra, ezek szerint nem sikerült teljesen kinyitni az ajtót :D

Ezektől függetlenül nagyon tetszik a játék. Remélhetőleg fogják patchelni a játékot.
    Egész Commonwealth nagyon jó lett (mármint amit eddig felfedeztem belőle), a történet egyelőre eléggé ZS kategóriás még, a párbeszédek is nagyon casual irányba tolják a játékot (vagyis inkább a konzolosok felé...).

Új hozzászólás Aktív témák