Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bLaCkDoGoNe

veterán

válasz Csapoati #2030 üzenetére

Szegényke élőben is kicsit nyomi amiatt a furcsa pilótaszemüveg miatt. Majd told be te is kérlek, hogy a novemberi combat crate-ben milyen Fallout4-related dolog került. :)

(#2029) Plazmacucci: Teljesen egyetértek, hozzád és cr33p-hez hasonlóan én is a rinyálós táborba tartozom. Tegnap pl. a saját kitépett karjával vertem volna agyon azt, aki ezt az elkefélt dialógusrendszert kitalálta. Innentől spoileres rant következik, aki nem kíváncsi rá, ne nézze meg. :)
    A Human Error küldetésnél gurult el végleg a gyógyszerem, mert itt nagyon sokszor szembesültem azzal, hogy a választható lehetőségek alapján nem tudtam, hogy konkrétan mit fog mondani a karakterem. Ezért egy csomó beszélgetésfonalból ki is zártam magamat. A speech check-eknél a háromszínű skála szintén nulla közeli infót ad arról, hogy milyen eséllyel számíthatok sikerre. Arról nem is beszélve, hogy én úgy szeretek játszani, hogy minden lehetséges beszélgetési ágat végigtolok, hogy a lehető legtöbb infót összeszedjem. Na ez itt lehetetlenség, egy csomó esetben csak egyet tudsz választani, a többi ág onnantól nem érhető el. És bizony a béna választási lehetőségek miatt könnyen lehet, hogy nem jót választasz.
    Ráadásul annyira scriptelten viselkednek az NPC-k minden dialógus kezdeményezésekor, hogy borzasztó; ez alatt azt értem, hogy legtöbbször nem tudsz vele rögtön beszélni, mert ahogy megnyomod az A-t (vagy nem tudom PC-n melyik gomb az activate), először lenyom valami hülyes scriptelt szöveget, de utána nem adja be a dialógusválasztó opciókat, hanem még egyszer "aktiválni" kell az NPC-t ahhoz, hogy megjelenjenek a választási lehetőségek. Agyrém.
    Arról nem is beszélve (és itt jön a fantáziátlan és sablonos összehasonlítás a Witcher 3-mal), hogy mennyire szarul vannak megírva ezek a párbeszédek ill. konkrétan a fenti "nyomozós" küldetés milyen mélységű a W3 hasonló jellegű küldetéseihez képest.

(#2031) Eagl3: A Locksmith perket kell fejlesztened ahhoz, hogy magasabb szintű zárakat is nyitni tudj.

Új hozzászólás Aktív témák