- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mery95
csendes tag
"Amúgy miután beköptem Mr. Burke-t a Sheriffnek már nem tudtam utána megmenteni sehogy, mert ha odaért a kocsmához és elkezdenek beszélni és mondja hogy kövesse, hiába lövöm le még ott bent Mr. Burke-t a Sheriff kimegy a kocsmából és az ajtó előtt összeesik, meghal"
Na igen, ez engem nagyon idegesített.
Milliószor visszamentem a mentésekben, hogy mit rontottam el. -
Mery95
csendes tag
Nincsen nekem semmi bajom azzal a "korral", sőt én is szívesen élnék benne, csak furcsáltam ennyi az egész. De így elmagyarázva már világos .
-
Mery95
csendes tag
Azt furcsállom benne hogy a játék stílusa a 60-as éveket idézi, holott azt itt már régen túlléptük.
-
Mery95
csendes tag
Néha kicsit tényleg soknak érzem én is az ilyen "minden ugyanott maradt dolgokat".
Az ilyen feljegyzéseket én is szeretem olvasgatni (még jó hogy meg van hozzá csinálva a magyarosítás mert nélküle szerintem nem venném a fáradtságot hogy elolvassam őket
, tényleg mintha betekintést nyernénk az akkori időkbe.
Az lenne a kérdésem hogy a bombákat pontosan mikor kezdték el dobálni ?
(kezdő kérdés de ez van
)
-
Mery95
csendes tag
Meglett végül, csak ki kellett venni a pipát abból ami a data files-ban volt.
-
Mery95
csendes tag
Spoiler
Az alapjáték főküldetésének a végén, mikor be kell indítani a tisztítót én Fawkes-t küldöm be.
Utána mikor felkelek a fellegvárban, akkor miért nem akar követni ? -
Mery95
csendes tag
Hogyha csinálok egymás után több gyorsmentést akkor miért írja felül folyamatosan a régebbi gyorsmentéseket?
-
Mery95
csendes tag
Jaa. Kerestem a feljegyzésekben de nem találtam .
Hogyha megcsináltam ezt a küldetést akkor a végén beadja azt a kis filmet, és utána kirak az inditópanelra.
Ezt nem lehet valahogy "kicselezni" ? Mert oké hogy végig vittem a fő szálat de még közel sem pörgettem ki . -
Mery95
csendes tag
Spoiler.
Az lenne a kérdésem hogy mikor vissza megyek a testvériséggel abba a tisztitóba, és Dr. Li mondja hogy valakinek be kell mennie, beütni a kódot vagy különben felrobban az egész.
Nah mi a kód ?"Fallout 3: Game of the Year Edition -75% 4,99€"
Nagyon dúrva!
Valósznűleg nincsenek benne a kiegészítők, vagy de?
Jah és gondolom nincs is hozzá magyarosítás ? -
Mery95
csendes tag
Ryder62 és Jorus köszönöm nektek.
-
Mery95
csendes tag
Ismét egy jó kérdés!
Ha odamész egy terminálhoz, és fel akarod törni én azt mindig is úgy csináltam hogy van ugyebár 4 próbálkozásod, én 3x mindig csak rányomtam valamire. Aztán kiléptem a terminálból, és újra amég meg nem találom a jelszót.
Na, láttam egy videót ahol 5:51-nél a csávó nagyon nem úgy csinálja mint én.Kérdés: ezt hogy kell ?
-
Mery95
csendes tag
Lenne egy kérdésem.
Melyik az a DLC amelyikben egy űrhajón vagyunk ? -
Mery95
csendes tag
A behemót még nekem is elég élénken megvan a fejemben, de arra hogy hogyan jutottam el odáig az homályos mert emlékszem hogy sokat szenvedtem vele.
Én valami nagy, kivilágított Galaxy News Radio feliratra számítottam ami elmaradt. -
Mery95
csendes tag
Erre fejből emlékszel vagy te is most kezdted újra zuzu000 ?
-
Mery95
csendes tag
Nálam ment rendesen, de havernál is ugyanezt a hibát dobta ki,és ott sem tudtuk megoldani.
-
Mery95
csendes tag
válasz
MegalodonS #3043 üzenetére
Szerintem irtó jó játék!
Kb. 6hónapja játszom vele,és már 30-as vagyok
Bár voltak elakadásaim,de csak sikerült megoldani mindet, és már ideje lenne kiadni egy új kieget. mert már az összeset kipörgettem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Synology NAS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest