- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
Mivel retro-futurisztikus a játék világa. A játék alapja az 50-es évek, de az akkor elképzelt jövőképpel. Így vannak lézer fegyverek, robotok, ufók, atom meghajtású autók stb.
Szóval ezek mind olyan dolgok ahogy akkor elképzelték a jövőt. Post-apoc játékok körében ezért is egyedi a Fallout univerzum.
-
Ryder62
őstag
Vannak speciális karakterek amiken végig kell menni, ha látsz olyat ami ugyan az csak szembe egymással és egyszerre van kijelölve pl: [] () <> vagy pedig egyszerre kijelöl több speckó karaktert akkor ha rányomsz eltüntet egy szót. Van 5-6 ilyen karakter ami eltüntet ugyan ennyi szót. Ennyivel nagyobb az esélyed hogy föl törd. Amúgy ez nem rossz de a 4. ilyen terminálnál már túl soknak érzi az ember a beleöltött időt, ezért kattogtat random. Sokkal könnyebb , gyorsabb, egyszer csak eltalálod a megfelelőt. Még elrontani sem lehet, az utolsó elött kilépsz majd vissza és kezdi elölről a számozást.
-
Wumper
csendes tag
A behemótos harc tényleg epic volt. Majdnem összefostam magam mikor közelebb mentem a felborult buszokhoz és meghallottam az ordítást és berobbantak a buszok. Amúgy most már sinen vagyok, Three Dog elmondta, hogy segít ha felszerelem az az erősítő bizzbazzt. Köszi, hogy végigvezettél ezen a részen.
De most azon töprengek, hogyha valaki bármilyen külső segítség nélkül akarja játszani, és felrobbantja megatont mielőtt megtudná, hogy hol van az apja az, hogy a franca tudna tovább menni? Mert semmi figyelmeztetést nem ad a játék, hogy lenne ott még elintézni való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest