- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Jelenleg a Fallout 4-et nyúzom, de utána tervezem a harmadik rész végigjátszását is. Fel is telepítettem már a játékot, feltettem jó pár grafikai modot is. Játszottam vele 1,5 órát, nem volt semmi baj.
De hallottam dolgokat, hotfixekről, nem hivatalos patchekről, auto save bugról, és hasonló dolgokról. Az érdekelne, hogy ezek közül mi igaz? Mit kell felteleíteni a biztonság kedvéért?
Win10 + eredeti steames játék.
-
.LnB
titán
Sziasztok.
Miután nagyon megtetszett a Fallout 4 a kipróbálás után. Gondoltam megveszem a Fallout 3-at és a New Vegas-t. De mivel kicsit ideje múlt a kinézetük keresgéltem kicsit és ezt találtam: [link]
Az lenne a kérdés, hogy ennyi mod egymásra pakolgatásától nem zakkan össze a játék? Esetleg valaki próbálta ezeket? Így látatlanba kérdezem még kipróbálás előtt. Még a Nexus Mod Manager-t sem próbáltam, remélem egyszerű a használata.
Ha van valakinek ezekkel a grafikai modokkal tapasztalata, kérem ossza meg. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós kamerák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest