- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordjancso
senior tag
Hali!
Nem tudtok valami infót a magyar verzióról?
-
lordjancso
senior tag
Gondoltam hogy valami képességfejlesztés, de nem tudom használni a bábut... Szóval csak megtalálom és a házamban ráteszem a masinára. Vagy amikor ráteszem, akkor növeli a képességemet? Mert azt nem figyeltem.
Más: Aki elpusztítja Megatont, annak hol lesz a háza és vele együtt ez a bubblehead bábu gyűjtő gépezete?
-
lordjancso
senior tag
Mire jók amúgy ezek a bubblehead bábuk?
-
lordjancso
senior tag
Valaki tenne be egy screenshotot egy deathclaw-ról? Én még nem találkoztam velük és kíváncsi vagyok hogy néznek ki.
-
lordjancso
senior tag
válasz
pitgirl3000 #737 üzenetére
alapbeállítások mellett a V-t kell nyomni a VATS rendszer aktíválásához.
jobban belegondolva még én sem láttam olyan lányt aki falloutozott volna
hajrá
-
lordjancso
senior tag
válasz
Sirandrish #569 üzenetére
November 28-án jelenik meg a hivatalos magyar változat??? Az nem semmi!
-
lordjancso
senior tag
Csináld úgy hogy a pip-boy-odban beállítod a data - quests résznél azt a questet amit meg szeretnél csinálni, utána pedig rámész a worldmap részre és akkro egy ugyanolyan kis jelet tesz a térképre mint ami téged jelöl és az a célpontod. Ha már közel vagy, akkor a worldmapről válts át a local map részre és akkor közelebb zoomol, hogy "finomhangolni" tudd a pozícióját a célpontnak.
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Nekem tetszik a játék. Ész nélküli gépfejlesztésbe is kezdtem, hogy karácsony környékén már full grafikával magyarul tudjam tolni a Fallout 3-at.
Pár észrevétel:
- 1 óra alatt ki lehet aludni magad benne akármilyen sérülésed van és full hp-val kelsz fel (régebben ugye volt rest until healed).
- real time harc közben egyfolytában nő az ap, szerintem pedig úgy lenne logikus hogy csak ha nem mozogsz (habár ez nem olyan vészes).
- valami járművet én is elviseltem volna (mondjuk érdekes lenne a vezetés ilyen terepen.
- a travel rész sem annyira jó, mert pár másodperc alatt át tudsz ugrani a térkép egyik feléből a másikba és még az idő sem telik normálisan (mint anno hogy vándoroltunk a térképen és jöttek a random encounterek).
- párbeszédek közben amikor rád kerül a sor a beszédválasztásban, nem írja ki a szöveget amit mondott az npc, vagy legalább az utolsó mondatot mint a kotorban.De amúgy tényleg nem rossz a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest