- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
válasz
lordjancso #977 üzenetére
Ma azt mondta a pali az 576 ba hogy még nemtudni mikor jelenik meg,csak hogy majd kilehet cserélni az angolt a magyarra,de akor már inkább megvárom a magyart.bár fönt van az angol.
-
maskimx
senior tag
válasz
lordjancso #813 üzenetére
Amint felveszed, +1 egy special-hoz, vagy +10 egy skillhez, végleg. Ha leteszed a házban, akkor is megmarad.
Tenpenny Towerben lesz egy lakosztályod, ha felrobbantod a bombát.
-
katt777
félisten
válasz
lordjancso #811 üzenetére
Mindenre. Leginkább a képességeid fejlesztésére, amelyekhez amúgy képzettséget kéne áldoznod.
|UPP|Noc: Köszöntem! Kár, hogy nem létezik a dokumentum a szerver szerint.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
lordjancso #753 üzenetére
Északkeleten keresd Old Oleny városát... ott több van mint amennyit látni szeretnél, és az egyetlen épkézláb fegyver ellenük a FatMan...
Más: Megtaláltam DogMeat-et... jobb lett vele a játék, mert egy pluszt ad, amire figyelni kell. Némi törődést igényel a kutya, de jó ha mellettünk van.
Hamar rájöttem hogy könnyebben hal mint a Fallout 2-ben, de egy kis odafigyeléssel életben tartható, és hasznos tud lenni. Lefoglalja és megzavarja az ellent, csak nem szabad hagyni hogy közrefogják és ledarálják. Amúgy könnyen gyógyul és jelzi a veszélyt morgással, és a már lesebzett ellenfeleket a gondjaira lehet bízni, és végre nem nekem kell a gyengébb ellenfelekkel szarakodni... -
katt777
félisten
válasz
lordjancso #670 üzenetére
Hát azt b.szhatom.
Az (is) volt fent. De akkor most megint hanyagolom azt a játékot a következő ATI driverig. Viszont a rendes 8.10-et visszatéve legalább a FC2 megint jó lett. Ennyit arról, hogy a hotfix-ben milyen"javítások vannak".
Itt van nekem a Fallout 3, és ha abból indulok ki, mióta oblizok, ezzel is elleszek egy darabig, főleg, hogy még csak a bárig jutottam el, atomos faszit elküldtem anyjába, bárost meg átvágtam (speech skill), így kicsit beszédesebb lett. Novával lehet szexelni? -
v.tom
őstag
válasz
lordjancso #400 üzenetére
Nekem a morrowind-ben ennek is jobban tetszett a megoldása. Semmi illúzórombolás. Megmondták, hogy ettő meg ettől nyugatra, itt meg ott, és kész, mennyé'. Hát igen. Fanatizmus
-
v.tom
őstag
válasz
lordjancso #397 üzenetére
Igaz, a párbeszéd lehetett volnaolyan naplószerű, visszaolvasható, mint a morrowind-ben. Elég hosszú dialógusok is szoktak lenni, aminek a végére azt is elfelejtem, miről akartam az elején beszélni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest