- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1388 üzenetére
Ez úgy utálom, hogy mindig szemétkednek az emberrel, de azt kívánom, történjen meg velük is ez!!!!!
Mennyivel egyszerűbb és gyorsabb lenne, ha rögtön mindent helyesen tennének!De minek, a jól működő rendszer sz*r, csináljuk rosszul....
Hülye barmok!!!!!
Ez az én véleményem!!!!
Mikor enyém bekakált én is agresszíven beszéltem telefonba, de normálisak voltak és még szállítási díjat sem kértek..: (iPon)Basszus, már olyan régen F3-aztam, hogy azt sem tudom hogy kell....
De az biztos, hogy kimegyek a gyerekektől és úgy döntöttem felkutatom az egész "világot", addig is fejlődök... -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1378 üzenetére
Lehet bejönne az ára, de most nincs pénzem...
Pont idén újítottam be mindent.Ha előbb találkozok veled......, de már mind1. Amíg megy így, addig hagyom.De, ha még szóba állsz velem később is, kikérem megint a tanácsod.Amúgy ha frissítenék BIOSt, és belemenne egy Phenom, akkor annak lenne értelme, vagy akkor inkább egy új konfig?
Ha idegesít a sok hülye kérdésem, nyugodtan add tudtomra, bár ahogy "megismertelek", biztos megtennéd.....Most (nem kiforgatva!!) a szavaidból azt veszem ki, ne húzogassam a procit, főleg, ha nem akarok borsos villanyszámlát egy füstös 6000+ mellé.
Eszembe jutott még egy hülyeség:sok értelme van Catalyst drivert frissíteni, ha semmi új játékot, programot nem használsz?Ahogy észrevettem most majd minden hónapban dobnak ki újat, hát ki bírja ezt?!
Köszönöm a gyors válaszokat!!!
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1376 üzenetére
Nos, mivel még nem vagyok táppénzen nincs időm.Jövő héttől, vagyis 7végétől elviekben már lesz, ha semmi sem jön közbe....
Ha felhúztam a procim 3150-re, akkor gondolom már jobban hajtja a kártyát.Egyszer láttam a blogodon, hogy tesztelted azt, ami nekem is van, meddig lehet ezt húzni alap ventivel? Mert ahogy nézem így már néha sárgában van a hőfoka, 55fok körül mozog estére.Amúgy ASUS Boosterrel húztam, nemtom az jó -e...Azért kérdezlek téged, mert te egy "agy" vagy az ilyenekben, ahogy néztem a hsz-eidet.
Tudom-tudom, most jön, miért nem teszem fel e kérdést az aktuális topicban, de ott lesz*rták a buksim...
Sajnos teljesen láma vagyok a gép tuninghoz, a BIOSba sem nagyon mertem sokáig még csak belemenni sem, de végül is, ha elcseszek vmit, akkor egy új win talán segít....Szegény F3 topicot, hogy átalakítottam már....
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1373 üzenetére
Nos, akkor nincs problémám, mert a monitor csak 1280*1024-et bír.Akkor legalább kuhozza a procim belőle a maxot....
Utánanézek mindenképpen, mert kíváncsivá tettél!
Lassan megint táppénzen leszek, úgyhogy lesz időm elméletileg...
Tényleg nem tudod végül is kijött tegnap az új Catalyst? Nem sok időm volt tegnap gépezni és ma sem lesz több elméletileg...
F3-al játszani meg végképp nincs időm! -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1369 üzenetére
Szép lista! Ezek szerint nem nagyon fogsz unatkozni karácsonyi szünetben.Persze, ha nem dolgozol, mert gondolom Te már dolgozol....
Én maradok egyenlőre az F3-nál, már ideje lenne végigjátszanom!
Bár csábít a Red Alert három, meg a King's Bounty is.....
Csak hát ugye idő.....
A Space Rangersről még nem hallottam asszem...
Ma jött meg a GS-m és érdekes, azt írták elég sokszor a 4870 fölé kerekedik a GF260, pedig azt hittem erősebb a mienk.....Különben már nagyon várok egy jó kis igazi, kemény fantáziadús stratégiára! Csak lenne már kész a magyarok által készített King Arthur!!!
De szívesen venném mondjuk az Obliviont is, talán nálam is elmenne full garfikával. -
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1356 üzenetére
Jóvanna!!!
Mindenre én sem figyelhetek!
Viszont nem vagyok kíváncsi a V82-re, inkább megyek, azt írtok még vkiket vmerre.....
Szépen haladok a 14szint felé!!!
Van Ghoul maszkom és power sitykám, de még nincs hozzá használati jogom.
Remélem mihamarabb tudok én is szerezni olyan power armourt!!!
Csak ne olyan csúnyát, mint a Broterhoodosokon van.
Na szép napot! -
Pitterix
őstag
Bejutottam bóklászásaim közepette a gyerekekhez.Van valami fontos ott, vagy menjek a fenébe?Az a hülye függőfolyosó az idegeimre megy....
Küldetést nem kaptam oda, de lesz egyáltalán?
Különben elég hamar beengedett a gyerek... -
Pitterix
őstag
Hú, de nagy a pangás ma itt! Látszik dolgozni voltam.....
Vagy mindenki unja már a Falloutot, vagy mindenki profi benne.... -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1341 üzenetére
Jó reggelt!!!Ma már én is munkára virradok......
Ja, hogy azok a nagydarab marha rákfejű óriás rákok azok, akik szeretnek vörösre izzani a lángszórótól......
Na ezt nem tudtam, most már okosabb vagyok!Általában én csak ölök, azt nem nézek, persze aki aranyos kedves, azt nem....
Okés, majd, ha időm engedi küldök képet mindenképpen, de nem vagyok egy bombanő, pasival játszok ,de néha mikor elfelejtem felvenni a páncélt, nagyon gagyin néz ki, hogy alsóneműben, nagy üveges elejű sisakban rohangálok. De érdekes senki sem teszi szóvá....Azért ezt szerintem berakhatták volna, hogy ha ilyen módon nézel ki, akkor ne álljanak veled szóba, vagy botránkozzanak meg.Kicsit életszagúbb lenne talán.....
Azt a rucit még nem volt merszem felvenni, de a Te kedvedért....
Tényleg Moira azért küld oda le, hogy azokat a rákokat megöljem?Basszus akkor azért nem ért véget az a küldetésem...affene!sasa134:Látod már a skorpiók is a káros szenvedélynek hódolnak!
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1336 üzenetére
A papival foglalkozzon a rosseb!!!!
Beszéltem már annyit, mint állat! Még beszélgetőemelő ruhám is van, sőt loptam egyet egy csajról, mikor aludt, de lássanak csodát szürke alsónemű van rajt..
Viszont olyan miremicsodával még sehol sem találkoztam, az mi a szösz???Na majd jövő héten megkuksizom, kíváncsi vagyok rá, millen okosságot osztasz a jó népnek....
Talán tényleg van, ahol tiszta az akció........Senki sem hiszi el nekem ezt, hogy az akció átverés, pedig már nem egyszer tapasztaltam.Sőt munkatársam karácsonykor vett gépet pár éve, nem hallgatott rám.....
sasa134:sajna elég sokat kell mászkálni mindenért....
Ebben viszont asszem nem tudok neked segíteni, sok helyen csak mentem, nem azt néztem milyen küldetés, aztán ami meglett, meglett, ami meg nem az majd később..... -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1332 üzenetére
Alakul a molekula. Már beszéltem mindenkivel, most kell visszamennem a Ghoulokhoz, de az a hülye Torres, vagy mi a neve, még mindig ki akarja nyiratni velem a Ghoul vezért.....De majd kiderül mi lesz.....
Amúgy melyik a fő küldetés szál??? Azt nem tudom ,mert csak megyek benn mint bogár fej nélkül.
De legalább már 13-as szintű vagyok!!!!Oké, ha megmondod melyik csatornán van a műsor, belekukkantok, ja meg mikor?
És miről ismerlek fel, ha benne vagy????
Az igaz, hogy olcsóbb a játék, de sok időt kell várni addig, míg az lesz....
Nemrég megvettünk egy játékot, olyan jó kis fejtörőset: Art of Murder. Olcsón hozzájutottonk, de a nagy karácsonyi leárazásba felvitték az árát.....érdekes nem -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1330 üzenetére
Milyen volt a tv ügyvédje???
Nos az olyan havertól kölcsönkapott dvd volt...
Megvennék én sok játékot, ha lenne rá elég pénzem, de sajna.....
Most majd a Crysis kiegje jön februárban, arra azért kíváncsi vagyok, bár lehet ezt már írtam ide.
A GTAIV-et én sem fogom feltenni, az biztos.Egyik ismerősöm szegény kétkezi munkás, sosincs pénze, de azt mondta kénytelen gépet fejleszteni pont a GTAIV miatt.....Mondtam is neki bolond vagy.De hát kinek ez, kinek az.....Honnan a pokolból vetted Te amúgy a kártyádat, hogy még mindig nem kaptad vissza???
Nekem is meglett a tápom asszem 3hét alatt az iPontól.Na, hogy a Falloutról is beszéljek kicsit, megyek azt én is próbálok békét kötni a Ghoulok és az emberek közt, a tegnapi próbálkozásom sok halált szült..
Ugye, ha az ember tökéletes kezdő angolból....
Ráadásul nem is mentettem. -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1324 üzenetére
Tudom, tudom!!!
Én elkezdtem a S.T.A.L.K.E.R.-t, de aztán behalt a gépem,miután behalt a tápom is, jött az új winfos, aztán a mentések úsztak, újrakezdeni meg nem volt kedvem.
FC2 itt volt nálam, de én hülye letöröltem a dvd-ről......Mondjuk újság szerint annak nem adtak túl jó százalékot.Azért kipróbálnám!!!
Holnaptól megint dolgozok, úgyhogy nem lesz túl sok időm gépezni, de legalább lesz pízem....
Most olvastam a GTAIV- et és ez azért hülyeség, nem normálisak, a francnak kellett ilyen szarul optimalizálni nekik?!Jó mondjuk nem próbálnám ki, mert nem vagyok oda érte, de, hogy majdhogynem kevés neki 512memó............
Az ember örül, hogy tud venni magának egy 4870-et, erre kiderül, amiről azt hitte jó, kevés egy sz*r játékhoz!Ez nem tartozik ide, de megyek azt reggelizek tojásba töltött husikát .....
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1322 üzenetére
Huh szép hosszú litániát írtál ismét!
Nem forgattam ki a szavaidat, eszemben sincs, csak próbálom értelmezni! Teljesen tiszteletben tartom a véleményed, sőt örülök neki, hogy találkoztam egy igazi kritikussal!
Te legalább nem csak azt írod le, hogy sz*r , hanem meg is indoklod miért gondolod ezt.Sok mindenben egyet is értek veled!!!Azzal tisztában vagyok, hogy alap, gyík karakterrel tényleg nem lehet mindent megcsinálni, még annak sem, aki ügyes.Amit írtál, hogy sokat kínlódtál pár perc helyett, hogy többet fejlődj, na ezzel egyetértek.Mert pl én a Sacreddel voltam így.Ott is nekimentem az erősebb ellenfeleknek, persze nem alapszintű szeráffal és sokkal jobban fejlődtem.Falloutban tényleg úgy van, hiába mész neki raidernek, patkánynak, vagy akár mutánsnak, ugyanannyi xp-t kapsz ( ha nem murdelsz meg....), persze az azért befolyásolja, hol is találod el...de ahogy tapasztaltam, max 20 xp üti az ember markát.
Ha jól tudom a rajongók többségének tetszett a Fallout, teljesen elégedettek vele.Végül is a régiek hangulatát visszaadja és sokaknak ez elég! Mondjuk én csak a Tacticshoz tudok viszonyítani, mert az igazat megvallva annak idején elkezdtem az elsőt, de nem tetszett....Hogy ebbe mi fogott meg, azt nem tudom, lehet az, hogy ha este játszok majd besz*rok a hangoktól....nem tudom, vagy esetleg, az hogy szép a látvány...
Végül is mind1, nem életem játéka, de agyon tudom ütni vele az időt.Az Oblivionon kívül mi az, amivel szívesen nyomulsz, persze, ha meglesz a kártyád?
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1318 üzenetére
Ha jól tudom a Gothic2-ről sem vagy túl jó véleménnyel, ugye?? Nos abba is ha belementem vmi kemény küldetésbe, ott sem sikerült, akármit próbáltam is, csak később sikerült, már magasabb szinten....De az a játék nagyon tetszett megint.
Na asszem nekem az volt az első ilyen "mászkálós", küzdős játékom, ha a F.E.A.R.-t nem számítjuk annak....Érdekes, előtte rá sem bírtam nézni az ilyen gémekre, most meg izzik a tenyerem alatt az egér, meg a billentyűzet!De az miért jó, ha minden ellenfelet, küldetést meg tudsz csinálni, akár gyík karakterrel is??
Akkor mi visz rá a fejlődésre?? Ezzel azért lehet sarkallni az embereket, hogy menjenek másfelé, csináljanak meg mindent. Én ezt gondolom...sasa134:Nincs mit, HAJRÁ, azt majd informálj minket hogy állsz!!!
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1285 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ki lenne olyan bátor, hogy téged megkövezzen??!! Neked nem jött be a Fallout3, de ezt már tudjuk, viszont sok hasznos tanáccsal szolgáltál már és ezért én is hálás vagyok!!!!
Jó fej vagy Te katt777 papa!!!!
Szerintem egész jól elírogattunk eddig az F3-ról.....persze javíts ki, ha tévedek....Gregorius, egész véletlenül nem játszol Te a gépednek nem megfelelő beállításokon???
-
Pitterix
őstag
válasz
|UPP|Noc #1265 üzenetére
Na én azt tettem, mint írtam is, de az a kis rosszcsont megrázott, meg azt mondta ilyent nem lehet, legalábbis amit a kezdetleges angol nyelvtudásommal ki tudtam belőle hámozni...
Kár, hogy így vélekedsz a H5-ről!! Nekem megvan az összes és sokat játszottam-játszok vele! Kategóriájában a legjobb, meg számomra is, azzal legalább lehetett egy gépen több embernek is játszani.
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1263 üzenetére
Mivel úgy vezették be, mint körökre osztott stratégia....És szerintem a legjobb!!!! Általában csak ilyenekkel játszok.
Fallouttal azért kezdtem el nyomulni, mert volt szerencsém a Tacticshoz és az nagyon megtetszett, vagy 5*nyomtam végig, vagy ki tudja hányszor...
Állítólag az is stratégia volt.... -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1261 üzenetére
Basszus, te aztán igazi játékkritikus vagy!!!!
Mindegy, mert már megcsinálok mindent amit tudok, de leütöttem kíváncsiságból, mert beszélt férfihangon is, aztán áramütés ért....Különben a Heroes of Might and Magic sorozatot nem említetted a stratégiák közül....
A legnagyobb kedvencem!!! -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1251 üzenetére
Annyit "beszélünk" itt a Falloutról, ha sikerül végre gariztatnod a kártyádat, vissza fogod rakni.....
Sajna én ilyen jólelkű emberke vagyok, még a játékokban sem nyírok ki mindenkit...
Ha stratégiával játszok is, inkább hulljon minél kevesebb ember, de tartson tovább a játék!!!
Jó hadvezér lennék, én mennék a csatatérre...
Na annyit írkálok ide, ma már nem is játszok, pedig Bettyke bitzos vár már. Most valami kést kért tőlem, asszem.... -
Pitterix
őstag
SP:
A sírós feladat után azt kapod, hogy az egyik házaspár boldog és azt kell tönkretenni.Valamilyen szőke nővel kell beszélni, utána a házaspár férfi tagjával, hogy csalta a felesége, aztán jöhet a következő feladat, az elég hülye valami lesz....
Amúgy kiírja mindig fent balra, hogy mit kell csinálnod!
Nekem csak 2.-ra sikerült mert először nem tudtam beszélni a szőkével, loading lett a vége....
Remélem érthető amit leírtam!!!katt777: kösz a fejlesztés tippeket!!!!
-
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1226 üzenetére
Na még a végén felizgatom a játék iránti elbújtatott szunnyadó vágyadat......
A hülye banditáknál, csak pisztoly van mostanában, vagy ütőcucc...Gregorius:köszi, akkor azt teszem!!!Csak ne lenne annyira idegesítő az a pálya.....
De arrafelé sok az olyan ajtó, miegymás, amihez kevés vagyok mind lockpick, mind science tulban....
Most vagy ennyire elől járok, vagy ennyire nem fejlődök ( ezt már asszem írtam 1*....)
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1224 üzenetére
Hehe, jó taktika!!!
Tegnap jutottam el a VAULT 102-be, de ez egy idegőrlés!!! Hülye zene, vakítóan világos kép.....Egy hülye kislánynak csinálni feladatokat.....Ráadásul pont ott lépett ki megitn és el sem mentettem, most kezdhetem elöről azt a részt....
Nagy levegőt kell vennem, hogy folytassam onnan.....
Erről tudsz valamit?
Viszont jó hír, hogy találtam egy csomó ganét a lángszóróhoz!!! Amihez kevés és venni sem tudok, az a Shotgun, pedgi jó cucc.... -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1222 üzenetére
A csapdákat a jó öreg Hunting Riflevel szoktam hatástalanítani.....
Azt hiszem ott voltam én is, de majdnem megmurdeltem, mert alig volt ott már életem.
Azt bírom, mikor elmegyek aludni, gyorsutazással a bolthoz, kirak és tele van minden rám lövő banditákkal, persze nekem meg alig van lifem....
most sajna egészen dél-keletre kéne mennem, lehet ma este megcsinálom, de most találtam megint egy metrót is, de útálom azokat!!!
Az jó, hogy kispisztollyal könnyű kinyírni a mutánsokat messziről, ez legalább tetszik!!! De azok a hülye hányások, amik kakit lőnek rád......... -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1219 üzenetére
Azért adtam el, mert azt hittem nem használok majd lángszórót...De már tanultam belőle!!!
Az a baj lőszert alig tudok vásárolni, szinte senkinek nincs, legalábbis amerre most járok, délnyugaton.
Csak mutáns, meg Ghoul hegyek.
Van ott egy küldetés, amit Moira vagy ki adott, valami Rat-tal kapcsolatos.
Meg jött utánam egy ribanc, mert ugye megkértem rá, erre a marha belerohant egy aknába, a medvecsapdát még kikerülte, de az akna letépte a lábát....
Arra is jó a lángszóró, hogy "sok" xp-t kapjak, ha azzal ölök, kapok átlag 20-at. Tudom nem sok, de valami a 4, meg a 8 mellett. -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1216 üzenetére
Ezeddig egy szem Gholullal találkoztam, aki nem támadott, hanem beszélt velem. Még nem találtam másmilyen maszkot, csak hülyr raideres sz*rt!
De most jöttem rá, hogy az egyik legjobb (legalábbis szerintem) fegyver, a lángszóró!!!
Csak hülye fejemmel eladtam vagy 400fuelt hozzá.....
Pont most van, amit írtál, hogy egyik sarokból átmenni a másikba, de egyenlőre nincs hozzá kedvem.... -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1214 üzenetére
Manapság talán nincs is olyan játék, amihez ne adnának ki javítást...A kiadók az urak sajna, nem a "játék gyárosok".
Most, hogy többet játszok vele eljutok 1-2 olyan helyre, ahova kell 100-as tudomány és zárnyitás, de ha mindent arra raktam volna se lenne annyim, talán túl messzire mentem....
De néha tetszik, néha nem.
Kipróbáltam este fejhallgatóval és majdnem besz*rtam....Abba is hagytam, ezek a hülye ghoulok mindig rámkrákogták a szívbajt!!! -
Pitterix
őstag
válasz
attyspocak #1209 üzenetére
Az igaz, de ha elcseszed, akkor ott is csak a loading segít.....
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1167 üzenetére
Amúgy nincs komolyabb bajom a játékkal, de:
lehetne több ellenfél, amit már írtam, jó lenne, ha be lehetne menni minden épületbe, szép a táj, de azért jobb lövöldözni, mint sétálni az üres pályán.....
Nekem különben a Fallout Tactics tetszett a legjobban, az nagyon jó volt!!!! Még a régi jó 1gigás procin vittem végig először... -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #1127 üzenetére
Crysist is csak azért nézem meg, mert azt választottam újság mellé, nem volt semmi más értelmes játék, de ha Oblivion lett volna....
Egyszer illegalitásba lépvén leszedtem, de hibás volt, úgyhogy hagytam is a fenébe, mondjuk akkor éppen csak ASUS extrém x700 pro-m volt....de most már kipróbálnám! -
Pitterix
őstag
válasz
attyspocak #1113 üzenetére
csak az a baj, hogy a szenvedés már ott kezdődik, hogy szótáraznom kell, ha a menyasszonyom alszik, vagy dolgozik....
Asszem küzdök is picit.... -
Pitterix
őstag
Ahogy olvasfatom a "pörlekedéseteket" levonom a következtetést, tehát ne a fő küldetéssel foglalkozzak csak, mert hamar végzek, no meg persze növeli a játékélményt is, ha szenvedek mindennel, mindenhol.Na majd ezt teszem...
-
Pitterix
őstag
válasz
DonElvis #1096 üzenetére
Ne csüggedj, csináld végig extra hard brutál fokozaton, aztán lesz megint öröm!!!
Én még csak most jutottam ki Vault 101-ből.....De amit tudok végigjárok majd, nehogy hamar végigérjek..katt777: nem szedek semmiféle ártó szert, csak amit az orvos felírt.....
Nincsenek semmilyen útó- futu- futó-, de még szaladgáló álmaim sem, azt csak neked írtam, a különbség miatt ez és az Obli miatt, mert nagyon emlegeted azt a gametotot. Azzal sajna én nem játszottam, de ami késik, nem jön meg időben!!!
Na szép napot!!! -
Pitterix
őstag
Már elkezdtem én is, de egyenlőre sűrűn kilép winbe.....
Esetleg 5let....... -
Pitterix
őstag
Sziasztok, na milyen a játék???? Nekem még csak most sikerült megszereznem....
Azt tudom, hogy magyar kiadás decemberben lesz, de esetleg magyarításról, gyengén angolul tudóknak nem hallott valaki....
Lehet már írta valaki feljebb, de bármennyire röstellem nem olvastam el minden H.Sz.-t....
Előre is köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bluetooth hangszórók
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest